Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 17 yıl AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto amaçlı arkadaşlarımdan mail aldım. Eğer doğruysa kınıyor ve şiddetle lanetliyorum... Uyum yasaları uğruna, ATATÜRK resimlerini indirmekle namusunu teslim etmek aynı anlamdadır. Bu olay kendini TÜRK hissedenlerin namusudur. Kurtuluş Savaşında,köyleri kentleri işgal eden düşman kuvvetlerinin TÜRK kadınlarına ve kızlarına nasıl saldırdıkları,tecavüz ettikleri tarihte yazılıdır. ATATÜRK önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı neticesinde namusu kurtulan kadınlarımızın,kızlarımızın namusu ,öncelikle ATATÜRK,ten daha sonra da TÜRK MİLLETİ,nden intikam ateşi ile tekrar alınmak istenmektedir. Ve Arkadaşımın düşüncelerini sizinle baylaşmak istiyorum. AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz! Ulusal bilincimizi yavaş yavaş yok etmelerine izin vermek istemiyorsanız; Hepimizde biliyoruz aslında ülkemizde neler oluyor ...Herkes biliyor ama at gözlüklerinide kimse çıkarmıyor..Çok şeyler yaşanıyor ..Bu yaşananların üstesinden gelebilecek yegane güç ,geleceğimizin kurtarıcıları olarak gördüğümüz Türk gençliğidir.Her yönden donanımlı olarak yetişecek, statü sahibi olacak gençlik milletin karanlık ufkuna ışıltılar yağdıracaktır.Sert adımlarla gelen gençliğe selam olsun ... ve ülkenin Genç umutları olacak olan Türk Gençliğin hedefleri ise daima yaklaştıkça uzaklaşan olmalıdır. Unutmayın bunu,Sahipsiz Kalan Vatanın Batması Haktır Sen sahip Olursan Batmayacaktır..Bizler ne sağcı, ne solcu, ne de orta yolcuyuz. Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının kurup "ilelebet yaşatın" emriyle bizlere emanet ettiği TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ yaşatmaya and içmiş yeminli yüzbinleriz. TARAFSIZIZLIĞIN ardına sığınmıyoruz. Aksine TARAFIZ. Hakikatten, HAK'TAN,haklıdan, bayrak diyenden, vatan diyenden yana tarafız. Çünkü biliyoruz ki "TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR .
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 17 yıl AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto amaçlı arkadaşlarımdan mail aldım.Eğer doğruysa kınıyor ve şiddetle lanetliyorum... Uyum yasaları uğruna, ATATÜRK resimlerini indirmekle namusunu teslim etmek aynı anlamdadır. Bu olay kendini TÜRK hissedenlerin namusudur. Kurtuluş Savaşında,köyleri kentleri işgal eden düşman kuvvetlerinin TÜRK kadınlarına ve kızlarına nasıl saldırdıkları,tecavüz ettikleri tarihte yazılıdır. ATATÜRK önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı neticesinde namusu kurtulan kadınlarımızın,kızlarımızın namusu ,öncelikle ATATÜRK,ten daha sonra da TÜRK MİLLETİ,nden intikam ateşi ile tekrar alınmak istenmektedir. Ve Arkadaşımın düşüncelerini sizinle baylaşmak istiyorum. AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz! Ulusal bilincimizi yavaş yavaş yok etmelerine izin vermek istemiyorsanız; Hepimizde biliyoruz aslında ülkemizde neler oluyor ...Herkes biliyor ama at gözlüklerinide kimse çıkarmıyor..Çok şeyler yaşanıyor ..Bu yaşananların üstesinden gelebilecek yegane güç ,geleceğimizin kurtarıcıları olarak gördüğümüz Türk gençliğidir.Her yönden donanımlı olarak yetişecek, statü sahibi olacak gençlik milletin karanlık ufkuna ışıltılar yağdıracaktır.Sert adımlarla gelen gençliğe selam olsun ... ve ülkenin Genç umutları olacak olan Türk Gençliğin hedefleri ise daima yaklaştıkça uzaklaşan olmalıdır. Unutmayın bunu,Sahipsiz Kalan Vatanın Batması Haktır Sen sahip Olursan Batmayacaktır..Bizler ne sağcı, ne solcu, ne de orta yolcuyuz. Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının kurup "ilelebet yaşatın" emriyle bizlere emanet ettiği TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ yaşatmaya and içmiş yeminli yüzbinleriz. TARAFSIZIZLIĞIN ardına sığınmıyoruz. Aksine TARAFIZ. Hakikatten, HAK'TAN,haklıdan, bayrak diyenden, vatan diyenden yana tarafız. Çünkü biliyoruz ki "TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR . Atatürk'ün resimlerini kaldirmak isteyenler AKP lilerdir Sayin Kaplan,AKP aslinda AB yi kullanirken kendini kullandirdigini ya anlamiyor yada kullandirmak hosuna gidiyor.AKP Atatürkten rahatsiz olan isimlerin olusturdugu bir partidir,o partinin icinde PKK lisi,Fetullahcisi,Naksicis,Nursicisi vardir ama bir tane Atatürkcü yoktur.Kim var diyorsa yalandir.Adamlarin tüm ugrasi zaten Atatürk'e karsidir,ama kurnazlik nasil olacak AB istiyor diyerek isini yürütüyor,akil hocalari kimler?Fehmi Koru,Cengiz Candar,Hasan Cemal,Ahmet Mehmet Altan'lar,Dilipaklar,TÜrköneler vs vs.AB tabiiki Atatürkcülük ruhunun izlerini silmek icin mümkün olan her dayatmayi yapacaktir ve yapiyorlarda,bence AB degil AB nin dayatmalarina boyun egenlerin sorgulanmasi gerekiyor.Ben Türk'üm ben Atatürkcüyüm demenin suc kapsamina alindigi su günlerde tabiiki Atatürk resimleride kaldirilacaktir.Önce insanlari Ergenekonculukla ürküttüler sonrada tarikatlardan,AB ve ABD den aldiklari ve kendilerininde can attiklari talimatlari yerine getirmeye basladilar.Adamlar yaptiklari islerden o kadar emin ve bindikleri dala o kadar güveniyorlarki biz gidersek ülke batar demeye basladilar.Siz giderseniz ülke batmaz hic merak ETMEYIN VE YETERKI GIDIN! Gidin sizi yetistiren tarikatlarin kapilarina yüzünüzü sürün,cünkü sizin yüzünüz ancak yere sürülmeye yarar. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.