Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

The Darjeeling Limited Treni (2007) The Darjeeling Limited

Kendi kuyruğu ile kulağını kaşımaya çalışan yönetmenlerin, yönetmek için belkide mürekkep balığından Baileys çekmeye çalıştıklarında ortaya çıkan bu tür filmler beni heyecanlandırıyor daha doğrusu ben mi yoksa yönetmen mi yanlış yapıyor duygusunu yaşatıyor. Öncelikli bir seçim oluyor... Adını koyduğunuza eminim... Çünkü siz bunun neresindesiniz diye benden 10 dakika önce bu soruyu kendinize sordunuz, hala anlamadınız değil mi..! Ha filim mi bilmem daha seyretmedim ki. Dünyada kendinizden başka renklerin olduğunu .... Sakın kaçırmayın... Film içindeki kısa filmi (metrajlı) kaçırmayın sakın (Hotel Chevalier)

Yönetmen: Wes Anderson

Oyuncular: Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, Anjelica Huston, Natalie Portman, Roman Coppola, Camilla Rutherford, Amara Karan

post-2-1205900901_thumb.jpg

Following the death of their father, three brothers (Adrien Brody, Owen Wilson and Jason Schwartzman) embark on a journey on the cross-India train the Darjeeling Limited and attempt to reconnect after years of physical and emotional distance. The trip also opens up some old wounds and proves that their sibling rivalry can never be completely erased. Natalie Portman and Anjelica Huston co-star in Wes Anderson's lyrical comic drama.

Yönetmen: Wes Anderson

Oyuncular: Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, Anjelica Huston, Natalie Portman, Roman Coppola, Camilla Rutherford, Amara Karan

VE BU PARÇAYIDA DİNLEMEDEN ÖLÜRSENİZ KENDİNİZİ BOŞA YAŞAMIŞ SAYABİLİRSİNİZ... (Where Do You Go To My Lovely - Peter Sarstedt )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.