Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl Az daha unutuyordum Direkten döndüm Allah canımı alsın Mutlu yıllar canım,iyi ki doğmuşsun,iyi ki varsın Seni çokkkk seviyorumm
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl heyyyy.... iyiki doğdunnnn ... yup yup... dans danss... ( bugün pek iyi değilim ben sanırım yaa.. ) ama sen mi doğmuşsun.. ne güzel... iyiki varsın spices... bu hediyem sanaa.. bunlar 2 tanee ama olsun sen baş edersin iyiki varsın..senii seviyorum...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl Az daha unutuyordum Direkten döndüm Allah canımı alsın Mutlu yıllar canım,iyi ki doğmuşsun,iyi ki varsın Seni çokkkk seviyorumm teşekkür ederim canım bende seni heyyyy.... iyiki doğdunnnn ... yup yup... dans danss... ( bugün pek iyi değilim ben sanırım yaa.. ) ama sen mi doğmuşsun.. ne güzel... iyiki varsın spices... bu hediyem sanaa.. bunlar 2 tanee ama olsun sen baş edersin iyiki varsın..senii seviyorum... sende iyiki varsın hediyene bayıldım çok şekerler
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl Doğum günün kutlu olsun abla... ALLAH geri kalan ömrünü sağlıklı ve huzurlu geçirmeni nasip etsin...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl Doğum günün kutlu ve de çok mutlu oılsun spices, yüzünden gülücükler hiiççç eksin olmasın
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl canım spices doğum günün kutlu olsun kaç yaşında oldun bakiyim sen :lol: seni seviyorum
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl Sevgili spices doğum gününüz kutlu olsun.Tüm ailenizle birlikte nice mutlu yaşlara.
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl Sevgili SPİCES.............sevilmek güsel bir duygu ve sen bunu biliyorsunus bence!!bişey dilemiyecegim sadece ne istiyorsan umarım en kısa zamanda seninle olur,diledigin kadar bir yaşam ve dilediklerin......................
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl mutluuu tıllarr spicess bak tüm forma yetsin herkes senin pastandan yesin diye kocaman bir pasta aldım özle yapım hediyeniz
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl Sen orada ben burda zor olacak hani......... Bugün senin doğum günün yeryüzünde sınırsız aşklar,inanılmaz manzaralar en güzel eğlenceler ve sağlıklı mutlu yıllardaki yaşamlar senin olsun................,,, Birde yaşadığın yıllarda hayallerin ve yeni başlangıçların olsun.......,,,
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl Doğum günün kutlu olsun abla... ALLAH geri kalan ömrünü sağlıklı ve huzurlu geçirmeni nasip etsin... hediyen için çok teşekkür ederim allah sanada gönlünden geçenleri versin Doğum günün kutlu ve de çok mutlu oılsun spices, yüzünden gülücükler hiiççç eksin olmasın sağol seninde melkor
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl canım spices doğum günün kutlu olsun kaç yaşında oldun bakiyim sen seni seviyorum kıs daha ben çok küçüğüm napacan yaşımı bakim hediyene bayıldım çok şeker bayıldım.. Sevgili spices doğum gününüz kutlu olsun.Tüm ailenizle birlikte nice mutlu yaşlara. teşekkür ederim gelincik
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl bende dogum gununu kutlarım . ıyı gunler gecırmenız dılegıyle busercan teşekkür ederim mutlu yıllar mutlu bir ömür diliyorum sardunyam sağol yeni avartarın güzelmiş
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl Sevgili SPİCES.............sevilmek güsel bir duygu ve sen bunu biliyorsunus bence!!bişey dilemiyecegim sadece ne istiyorsan umarım en kısa zamanda seninle olur,diledigin kadar bir yaşam ve dilediklerin...................... teşekkür ederim Yayamaz Kayımca mutluuu tıllarr spicess bak tüm forma yetsin herkes senin pastandan yesin diye kocaman bir pasta aldım özle yapım hediyeniz zahmet olmuş canım yaa.. ama ancak yeter teşekkür ederim Sen orada ben burda zor olacak hani......... Bugün senin doğum günün yeryüzünde sınırsız aşklar,inanılmaz manzaralar en güzel eğlenceler ve sağlıklı mutlu yıllardaki yaşamlar senin olsun................,,, Birde yaşadığın yıllarda hayallerin ve yeni başlangıçların olsun.......,,, güzel dileklerin için sağol TatlıCoouk
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl sevgili spices biraz geç kaldım galiba doğum günün kutlu olsun yeni yaşında dilediğin bütün isteklerin gerçek olsun
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl sevgili spices biraz geç kaldım galiba doğum günün kutlu olsun yeni yaşında dilediğin bütün isteklerin gerçek olsun buradasın ya hiç önemli değil MİNEU teşekkür ederim güzel dileğin için
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl bende geç kalanlardanım.. sağlık ve huzurla nice mutlu senelere spices
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 17 yıl Geç oldu ama olsun, nice mutlu yıllara teşekkür ederim suheda..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl Ya, geç meç idare et işte spices. Nice sağlıklı yıllara... Yaşamın boyunca, kedi gibi dört ayağının üzerine düşesin.
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl Ya, geç meç idare et işte spices. Nice sağlıklı yıllara... Yaşamın boyunca, kedi gibi dört ayağının üzerine düşesin. bu güzel dileğin hatırına geç, meç idare etcez artık teşekkür ederim halkalıyıldız
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl kıs daha ben çok küçüğüm napacan yaşımı bakim hediyene bayıldım çok şeker bayıldım.. ben yaş bölümüne takıldım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.