Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Terabithia Köprüsü (2007) Bridge to Terabithia

Çocuklar ve hayal gücü acaba diyorum rahat bıraksak dünya neye benzerdi ve nasıl olurdu... İşte bu filmde çocukarın hayal gücünü anlatan ve onların nasıl bir dünya gördüklerini ve nasıl algıladıklarını bize gösteren enteresna bir film. Özellikle canlandırılan resimler gözlerinize başka bir dünyanın kapılarını açacak. Biraz hüzünleneceksiniz ve Leslie ile bazı olayların gerçeketen olup olmadığını anlamaya ve onları özümsemeye çalışacaksınız. Güzel bir film eğer anime filmleri seviyorsanız bu filmide seveceksiniz benim gibi... Kaçırmayın

Yönetmen: Gabor Csupo

Oyuncular: AnnaSophia Robb, Josh Hutcherson, Zooey Deschanel, Robert Patrick, Brandon Cook, Summer Purcell, Bailee Madison, Latham Gaines, Cameron Wakefield

post-2-1205726885_thumb.jpg

New classmate Leslie Burke (AnnaSophia Robb) unlocks a world of fantasy and imagination for fifth-grader Jesse Aaron (Josh Hutcherson) in this magical adventure based on Katherine Paterson's best-selling book. Rivals at first, the two outcasts eventually become friends and create the make-believe kingdom of Terabithia, where they reign supreme and plot vengeance against the school bullies. Zooey Deschanel and Robert Patrick also star.

Director: Gabor Csupo

Cast: AnnaSophia Robb, Josh Hutcherson, Zooey Deschanel, Robert Patrick, Brandon Cook, Summer Purcell, Bailee Madison, Latham Gaines, Cameron Wakefield

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bende bu Filmi beyendim :) Bana benim kucuklumu ve kucukken cok guclu hayal gucum oldugunu hatirlatti bende tavsiye ederim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.