Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Son Ültimatom (2007) The Bourne Ultimatum

Hafızasını kaybetmiş CIA ajanı rolündeki Matt Damon serideki son filmde fena oynamamış diyebiliriz özellikle otoparktaki sahnede sizde ellerinizle oturduğunuz koltuğun sağlamlığını ölçüyorsunuz. Action filmlerini pek sevmesemde Matt Damon yüzünden bu seriyi seyrettim ve konunun fena olmadığını ve Matt Damon güzel oynadığınıda belirtmek isterim. CIA içindeki bir projenin eseri olan Jason Bourne, hafızasını kaybetmiş bir durumdadır ve kendi organizasyonuna karşı bir savaşın içinde bulunduğunu anladığında tek başına CIA ajanlarına karşı koymaya ve hedefine, kimliğine ulaşmak istemektedir... Seyredin ama boş zamanınız varsa yoksa çok şey kaybetmezsiniz...

Yönetmen: Paul Greengrass

Oyuncular: Matt Damon, Paddy Considine, Joan Allen, Julia Stiles, David Strathairn

post-2-1205725417_thumb.jpg post-2-1205725425_thumb.jpg

Matt Damon returns as the amnesia-stricken trained assassin Jason Bourne in this third film based on Robert Ludlum's best-selling novels. As Bourne travels from Moscow to Paris, Madrid, London, New York and Tangier, Morocco, in a quest to reconstruct his past (and thus clear the way for a future), he's joined by returning cast members Julia Stiles and Joan Allen as well as new co-stars David Strathairn and Paddy Considine.

Director: Paul Greengrass

Cast: Matt Damon, Paddy Considine, Joan Allen, Julia Stiles, David Strathairn

Gönderi tarihi:

Bu filmin benim icin iki onemli hatirasi var desem :)

Yilbasi gecesi otel odasinda izleniyordu :)

Ve torontoda alt yazisi fransizca oldugu icin bende izledigimde yil basi gecesi vay be guzelim filme bosuna arkami donmusum bile demistim icimden.

Filmin gardaki sahnesine aslinda guzeldi, birde Maroc'muydu, bir arap ulkesine gitmislerdi. Ama aksiyonlu tarafi cok hosuma gitmisti. Aksiyonun bilmem baska ozelligi var mi film olarak..

Birde benim daha once tanittigim Jumper filmide ayni yonetmenin filmi....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.