Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 ÇİNLİ BİLGE DER Kİ; 1-Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda da iyi bir işi olan kadın bulman önemlidir. 2-Esprili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir. 3-Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir. 4-Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir. 5-Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir. alıntı Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Bu dört kadın mevzuu bana bi yerlerden tanıdık geliyor ama.. Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 :)Sevgili NICLENO! nerden tanidik geldigini de aciklasaniz,nasil olur acaba.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 ÇİNLİ BİLGE DER Kİ; 1-Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda da iyi bir işi olan kadın bulman önemlidir. 2-Esprili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir. 3-Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir. 4-Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir. 5-Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir. alıntı hııhh bir kere ben bu dört maddeye tam uyuyorum beşincisine gerek yok yani Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 ÇİNLİ BİLGE DER Kİ; 1-Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda da iyi bir işi olan kadın bulman önemlidir. 2-Esprili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir. 3-Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir. 4-Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir. 5-Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir. alıntı herşeyı de Çinli bilgeler dıyor,pek bi çapkın bilgeymış Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.