Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sevgili arkadaşlar bayadır düşündüğüm şu yapılan din savaşları (sakın müslüman arkadaşlar bizim dinimizde savaş olmadı veya olduysada sunun için oldu demesin lütfen) aslında kökenine inince benim gördüğüm sey su yahudilerin aglama duvarları varya işte o...düsünsenize insanlar milyonlarca insanlar bu yüzden hayatlarını kaybediyor.. bana söylermisiniz lütfen hangi deli bir duvar için savaşır?veya nasıl bir hastalıklı biri bir duvar için dünyaya savaş acar? :) bunları görünce gülüyorum ölenede öldürenede üzülüyorum, eger bu duvara anlam yüklerseniz o duvar herşey olur ama anlam yüklemezseniz normal bir bahçe duvarından hiç farkı kalmaz.. peki sunu sormak istiyorum hz süleyman dünyanın en günahkar insanı oldumu? veya aglama duvarı yapılmadan önce insanlar neye bakıp aglıyordu?arkadaslar birşeyin kutsal olabilmesi için yapılmasımı gerekir yoksa kendiliğinden olmuş olmasımı gerekir?

anlayamadıgım cok sey var.... benim bahçemin duvarına mahalle kurban olsun :) cudi,everes, ve diğer daglara hatta hira dagına bütün dünya kurban olsun :)şimdi bu tarz tasa toprağa böylemi yaklaşacagız?

yani kusların içine pislediği ,yuva yaptığı duvarda.. solcanların ve salyangozların süründüğü o kirli pis duvar için savaşan ve ölen insanları görünce,,,, hz süleymanın bize ne kadar iyilik yaptıgını şimdi anladım!... yaşasın süleyman çünkü süleyman öldü.... :)

asıl konuya gelince ben derimki: arkadaşlar önce kafamızın içindeki su duvar yazılarını bir silelim... ve geride gerçekten yaşamak için bir dünya kalacak.... sadece tek yapman gereken kafandaki duvar yazısını silmen ve ardını görmen ve ötesine bir atım atman...işte bu adım tanrıya bir adımdır,tanrıcıktan kurtulmaya bir adımdır....yanlızca birkere at şu adımı ve tanrıcıklarından, kutsal saydıgın tasından topragından, tanrıya bir sıgın derim...her duvara baktıgında taş görmeyi bir ögren ve artık kendi hayatını yaşa,bırak gitsin duvara yazı yazan kendi hayatını yasasın senin hayatını etkilemesin...kimse duvar için ölen birine cenneti vermez!..vaadetmez!.. bunu yapacak biri ancak hasta biridir!.....

BEN OLSAM O DUVARI ÇÖKERTİRİM ve DÜNYAYA BARIŞ GELİR.....

saygılar..

Gönderi tarihi:
tanrıcıklarından, kutsal saydıgın tasından topragından, tanrıya bir sıgın derim]

saygılar..

Bende derim ki,denizde boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalan, yılana sarılmak zorunda kalır,onun için yüzme öğrenin. Yılana sarılmaya gerek kalmaz.

Gönderi tarihi:

Sır, ancak sırrı bilenle eşittir. Sır, onu inkâr edenin kulağına söylenmez.

Mevlana.

:)

Gönderi tarihi:

Sır, ancak sırrı bilenle eşittir. Sır, onu inkâr edenin kulağına söylenmez.

Mevlana.

:)

peki sayın sarıgöl ilk o sırrı ortaya kim cıkarmış?o sır dünya oldugunda, o, olanla berabermiymiş?

ne yazıkki o sırrı ögrenmek istemiyorum.. :) beni mazur görsün sayın mevlana.. :)

sırrını söyleme dostuna dostununda dostu vardır o da söyler dostuna.... :):)

saygılar...........

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.