Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Yazar Ben merak ettim şimdi neler söylüyor türkçesini yazsaydınya zaten dinledigin zaman fazla anlamaya gerek yok devamli ayni sözler refrain döner döner döner önce pigdeyi acip icini salatayi koyucagim, onan sonra döner eti, beyaz sos, kirmizi sos ve aci biber, güzel lezzetli olsun diye ve acii, dilin ates gibi olsun, ondan sonnra mampf mampf yapabilirsin... hiim hiim diye yiyebilirsin herseyli döner, sovanli, herseyli döner, salatali, herseyli döner , yagli döner dönersiz döner und dann döner döner döner.... döner yada ne? (oder was) döner macht schöner ,, döner daha güzel yapiyor döner mit allem, herseyli döner? peynirli domuzlu inek etli koyun etli balik etli döner mit allem mit was du wilst, herseye icine attarim diyor,, yani kafasina göre salliyo
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl Yazar Dünden beri canım döner çekiyor bak buna üzüldüm sevgili 'RA_dya' yokmu sizin oralarda döner´ci mesala Alsancak Dönerciler Sokagı ,konak meydani gibi v.s bak buna übersetzen yapmayada lüzum yok
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl etler sizin olsun, salatalarini bana ayirin lüten güzelmis Efendi Türkler
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl Yazar etler sizin olsun, salatalarini bana ayirin lüten güzelmis Efendi Türkler sayin birce yok birbirimizden farkimiz bende dönerleri ayiklarim geri kalaninla idare ederim
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl sayin birce yok birbirimizden farkimiz bende dönerleri ayiklarim geri kalaninla idare ederim Buldumm Sen kesin Giritlisin
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl Yazar Buldumm Sen kesin Giritlisin bu lafin beni sunu hatirlatti! dünyanin neresinde olursan ol ´´NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE,, bilmem anlata bildimmi???? sayin 'RA_dya' Efendi Türkler
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl bu lafin beni sunu hatirlatti! dünyanin neresinde olursan ol ´´NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE,, bilmem anlata bildimmi???? sayin 'RA_dya' Efendi Türkler
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl ben de ekleyeyim bir tane Bu fransada acayip tutuldu banada cok komik geldi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.