Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
:( ya forumdaki kullanıcılar bi hoşgeldin bile demedi, yeni katıldım bu foruma ama üzüldüm doğrusu :(
Gönderi tarihi:
  • Admin
:( ya forumdaki kullanıcılar bi hoşgeldin bile demedi, yeni katıldım bu foruma ama üzüldüm doğrusu :(

2977[/snapback]

Hoşgeldin ZİLAN.... :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

2977[/snapback]

Hoşgeldin ZİLAN.... :clover:

3003[/snapback]

HOŞBULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM :D YAŞASIN BENİ FARK EDEN BİRİSİ ÇIKTI :P:D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

hoş geldin.............arkadaş aramıza

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hosgeldin zilancim.........................

Gönderi tarihi:

hoşgeldin zilan ya merak etme hoş gelen hoş karşılanır alınma hemen:P

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

SENİN GELDİĞİNDEN HABERSİZDİM...BİLSEM BEN GELDİM DEMEZSEN NEREDEN BİLECEZ YA.........

HOŞ GELDİNNNNNNNNNNNNNNN........................İYİ YAZILARINI BEKLİYOZ.............

Gönderi tarihi:

2977[/snapback]

Bana bırak hoşgeldini , geldiğim gibi uyarı geldi adminden... :D:D:(

Yazdığım bi yazı yüzünden...ama haklıydı forum kurallarını okumamışdım..... :blushing:

19623[/snapback]

lavey sanırım adminden yakında bi uyarıda ben alacağım atılmasak bari siteden :unsure:

Gönderi tarihi:

2977[/snapback]

hos geldin :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.