Gönderi tarihi: 19 Mart , 2005 20 yıl ya forumdaki kullanıcılar bi hoşgeldin bile demedi, yeni katıldım bu foruma ama üzüldüm doğrusu
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2005 20 yıl Admin ya forumdaki kullanıcılar bi hoşgeldin bile demedi, yeni katıldım bu foruma ama üzüldüm doğrusu 2977[/snapback] Hoşgeldin ZİLAN....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2005 20 yıl Yazar ya forumdaki kullanıcılar bi hoşgeldin bile demedi, yeni katıldım bu foruma ama üzüldüm doğrusu 2977[/snapback] Hoşgeldin ZİLAN.... 3003[/snapback] HOŞBULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAŞASIN BENİ FARK EDEN BİRİSİ ÇIKTI
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 19 yıl hoşgeldin zilan ya merak etme hoş gelen hoş karşılanır alınma hemen:P
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl SENİN GELDİĞİNDEN HABERSİZDİM...BİLSEM BEN GELDİM DEMEZSEN NEREDEN BİLECEZ YA......... HOŞ GELDİNNNNNNNNNNNNNNN........................İYİ YAZILARINI BEKLİYOZ.............
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl ya forumdaki kullanıcılar bi hoşgeldin bile demedi, yeni katıldım bu foruma ama üzüldüm doğrusu 2977[/snapback] Bana bırak hoşgeldini , geldiğim gibi uyarı geldi adminden... Yazdığım bi yazı yüzünden...ama haklıydı forum kurallarını okumamışdım..... 19623[/snapback] lavey sanırım adminden yakında bi uyarıda ben alacağım atılmasak bari siteden
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl ya forumdaki kullanıcılar bi hoşgeldin bile demedi, yeni katıldım bu foruma ama üzüldüm doğrusu 2977[/snapback] hos geldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.