Φ by_blade Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 selam arkadaşlar...ben mersinden çagrı...danscıyım...tam bir hiphop aşıgıyım...eger benim gibi rape ve dansa aşık olanlar irtibata geçsin benimle....tanışalım görüşelim.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 hoşgeldin çağrı.herşey iyi hoşta avatarın çok kötü beeee sevgiler Alıntı
Φ caladium_bicolor Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Hoşgeldin Çağrı Ben çok hamlaştım sanırım.Biraz uğraşman gerekse de bana da öğretir misin son figürleri? Merakla bekliyorum cevabını Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 h g gardeşşş ınş seversın burayı cabuk alışırsın Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 hos geldin.... iyi eglenceler.... Alıntı
Φ by_blade Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Hoşgeldin Çağrı Ben çok hamlaştım sanırım.Biraz uğraşman gerekse de bana da öğretir misin son figürleri? Merakla bekliyorum cevabını kardeş ayıpsın tabiki ögretirim..eger altyapın varsa tarifini veririm sende yaparsın. bu arada hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara HOŞBULDUK diyorum..saolun Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 hoşşgeldiin aramıza Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.