Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Cennetten gelen dolandırıcılar

 

 

fft25_mf2029.Jpeg

 

 

 

 

Bursa'da ''cennetten geldik'' diyerek yaşlı bir kadını dolandırdıkları öne sürülen iki kişi, şüphe üzerine kendilerini takibe alan ''Sokak Güvenlik Timi'' tarafından kısa sürede yakalandı.

 

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ulucami çevresinde devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı "Sokak Güvenlik Timi", cami bahçesinde yaşlı bir kadınla konuşan C.D. (22) ve T.Ö'yü (22) şüphe üzerine takibe aldı.

 

Yaşlı kadının gençlere bir şey verdiğini gören ancak ne olduğunu tespit edemeyen polis, olaydan sonra camiyi ziyaret eden kadının çıkmasını beklerken, bölgeden ayrılan gençleri de izlemeye devam etti.

 

Camiden ağlayarak çıkan, adının Lübeza K. (63) olduğu belirlenen kadın, kendilerini tanıtarak gençlerle ne konuştuğunu soran güvenlik güçlerine, "polis olduklarına inanmadığını" söyleyerek bir şey anlatmak istemedi.

 

Sokak güvenlik timi, güçlükle ikna ettikleri Lübeza K'den bilgi aldı. Cami avlusunda dolaşırken yanına gelen gençlerin, "Biz cennetten geliyoruz. Peygamberin torunları Hasan ve Hüseyin'iz" dediklerini anlatan yaşlı kadın, gençlerin, "Teyze sen bir adak adamışsın ama yerine getirmemişsin. Biz bunu düzeltmeye geldik. Allah rızası için üzerindeki paraları ver" deyince, cebindeki 125 YTL'yi ve kolundaki altın künyeyi gençlere verdiğini anlattı.

 

Timler, zanlıları başka bir caminin yakınında yakalayıp, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi ekiplerine teslim etti.

 

C.D. ve T.Ö, Bursa Emniyet Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından "Dini istismar ederek nitelikli dolandırıcılık yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

  • 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Alman polisi de buna benzer birşeyler yakalamış diyorlar. Denizden mi çıkmışlar, ellerinde fener mi varmış neymiş hatta.

 

Nasıl nasıl? Tam duyamadım sizi...

 

Hıımmmmmm,

Ergenekoncu muymuş bunlar?

 

-Kesinlikle.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.