Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl Admin Kaynak (2006) The Fountain Çok enteresan bir film. Hugh Jackman hiç sevmediğim için film boyunca filmle cebelleştim durdum ama bir şeye karar verdim Hugh Jackman yerine başka biri bu filmi daha enteresan yapabilirmiş. Gelelim Rachel Weisz, bu kadın rol yapmak nedir o kadar iyi biliyorki güzlliğide orada saklı. Gelelim filme sevdiği kadını kurtarabilmek için epik bir zaman yolculuğuna çıkan bir adamın öyküsü. Film bilim kurgu tarzı çekilmiş. Tom yaşamın anlamını çözümlemeye çalışan bir tip çizmektedir. Tom karısının hastalığını (kanser) iyileştirebilimek için, ona iyi gelecek bir ağacın (sonsuza dek yaşamak) izini sürmektedir. Özellikle kameraların hareketlerine dikkat etmenizi isterim... Detayları size hissetirecek bir film. Bazan çok karanlık ve gereğinden fazla gizem yüklenmeye çalışan sahneler var ama gende idare eder diyorum... Boş zamanınız varsa izleyin ama yoksa çok şey kaçırdığınızı söyleyemem... Yönetmen: Darren Aronofsky Oyuncular: Hugh Jackman, Rachel Weisz, Ellen Burstyn, Ethan Suplee, Sean Patrick Thomas, Mark Margolis, Alexander Bisping, Donna Murphy, Sean Gullette A man travels through time in an epic struggle to save the woman he loves and to understand the mysteries of life in this sci-fi drama. In three parallel stories spanning a millennium, Tom (Hugh Jackman) searches for a legendary tree believed to grant eternal life in 16th-century Spain; tries to discover a cure for his wife's (Rachel Weisz) cancer as a present-day scientist; and traverses the universe as a 26th-century astronaut. Director: Darren Aronofsky Cast: Hugh Jackman, Rachel Weisz, Ellen Burstyn, Ethan Suplee, Sean Patrick Thomas, Mark Margolis, Alexander Bisping, Donna Murphy, Sean Gullette
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.