Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 nice yıllara... bizimkini kimse hatırlamamıştı ama iyi gene seninkini hatırlamışlardı. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 mutlu oldum tabi varlıgınızı bilmek bile beni mutlu ediyor arkadaşlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 bu topici kim açacak diye merak ediyodum sen açmısın bak, hediyende çok güzel karpuz daha önce hiç almamıstım böle bir hediye sizlerde iyiki varsınız serkancım hafta sonuna geldiği için doğum günün ben açamadım, yoksa biliyosun hiç kaçırmam kesin ben açardım bu topici doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun, sağlık ve mutluluk diliyorum sana hediyem... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 doğum günlerini hep sen açıyodun açıkcası merak ettim neden açmadı diye neyse sağlık olsun hediyende çok harika bi saatim yoktu zaten tşk ederim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 DOGUM GÜNÜNE HAVA ŞARTLAYINDAN DOLAYI GEÇ KALDIM LARSİE PASTALARIDA BİTİYMİŞSİNİS NEYSEM................DİLEDİGİN KADAR BİR YAŞAM VE DİLEDİGİN HER ŞEY SENİNLE OLSUN...........(hediyeler fasla geldi ise bana yoluyabilirisin ) Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 yeni yaşında sağlık mutluluk diliyorum, herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 teşekkür ederim arkadaşlar sizinde herşey gönlünüzce olsun yayamaz sana hediye paketlerinin poşetlerini yolluyabilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.