Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Yeni başlayanlar için tercüme cümlesi : - Üç cadı üç adet saate bakıyorlar. Hangi cadı hangi saate bakıyor? İngilizce tercümesi: - Three witches watch three Swatch watches.Which witch watch which Swatch watch? Şimdi ileri derece tercüme cümlesi : - Üç travesti cadı üç adet saatin butonuna bakıyorlar. Hangi cadı hangi Swatch saatin butonuna bakıyor? İngilizce tercümesi: (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!) - Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 hmm... beyin hücrelerim kıpraş moduna geçti bu ne gıss... viç..voç..viç..sviş.. üç tas has hoşaff aaa arıza verdi beynim.. bi kendine gelsin durr [ ellerine sağlık.. ] Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Dimi kıs ben de sinir oldum salladım dilimin akışına bıraktım nasıl çıkıyosa çıktı artık viç..voç..viç..sviş.. :lol: Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 zaten pek ıngılızcem yok bıde bunlar karıcınca ıyıce corba oldu beynım. sagolasın. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 İngilizce tercümesi: (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!) - Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch? okudum sesli okudugumdan bende birşey anlamadım başkasına okusam ağzı açık bakar artık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 :yuvarlan: hepicisi karıştı Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 beynim hoşafa döndü kız.. gözüm başka görüyor dilim başka söylüyor, kulağım hiçbişi anlamıyor..neymiş yaww Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Three switched witches eats three sandwiches with cheese and watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch? Biraz kolaylaştırdım. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Three switched witches eats three sandwiches with cheese and watch three Swatch watch switches. Whichswitched witch watch which Swatch watch switch? Biraz kolaylaştırdım. what dedin gulüm? annayamadım! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.