Φ ^BONE^COLLECTER^ Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 arkadaşlar merhaba.bu forumu gezinirken buldum.konu çeşitliliği ve kişi fazlalığı güzel bir özelliği. kendimi nası tanıtsam bilmiyorum.açıkçası ukalalık olmasından daha doğrusu öyle algılanmasından korkuyorum.ben avukat stajyeriyim.henüz bitmedi staj.selçuk üniv. hukuk fakültesi mezunuyum. neyse umarım ii vakit geçiririz.bu arada birbirimizi daha ii tanırız..... tekrar selam, sevgi ve saygılarımla............ Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 hosgeldınız.umarım ıyı vakıt gecırırısınız. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Hoşgeldiniz bende sizin gibi bilmeden giydim ve kaldım....paylaşımı,saygısı,yorumu,eylenceyi iyi bileni v.s işte ben burada yakaldım bu güzel insanları..umarım sizde bunu yakalarsınız ve güzel paylaşmılarınızı birlikte yorumlarız....Kolay gelsin... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Hoşgeldiniz,iyi vakit geçireceğinize eminim. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Hoşgeldiniz ifindim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.