Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yazar. oğuz gölçik.


Önerilen İletiler

Merhaba!

Bizler toplumun gözünde gerçekçi,duygusal, serseri,araştırmacı, hayalperest, ayyaş, tembel, başarılı başarısız bir çok tanımlara hedef insan topluluğuyuz.En güzel yanımız,o güzel zengin,köklü edebi Türkçe yi kullanma tanıtma,yayma ve uygulama tarafımız.Yani edebimiz edebiyatımız.Konuları ele alırken, duygularımızı ifade ederken,hep bu zenginliğimizi öne çıkarırız.Bunun içindir ki her ne şekilde ve tarzda olursa olsun,edebi yazımın dışına çıkılmadığı sürece,yazanlara arka çıkanlara ufuklar açanlara da yazalım.

Bütün yazımlarımız şiir tadında olsun.

Yazdıklarımız ve okuduklarımız,bizleri bir arada tutan yaşadıklarımız değil mi?

Bu cennet vatanın o güzel dilini,o dilin anlatımını ve sorumluluğunu hoyratça kullanmayalım.Ben şahsım adına yazdıklarımdan bir paye beklemiyorum.yazarken mutlu oluyorum,yazdıkça kendimi tanıyorum,insanları tanıyorum,hayatın ve ülkemin şifrelerini çözüyorum.

Yazdıklarımı paylaşabilmek ve beğeni alması, gururumu okşuyor,yazım zenginliğimi geliştiriyor.Aldığım keyfi yazarak iade etmeye özen gösteriyorum.

Yıllar boyudur bir şeyler karalarım, yayınlanır yayınlanmaz. Romanlar, şiirler, hikayeler, masallar durmaksızın yazarım.Sevinirim üzülürüm, aşık olurum, hastalanırım, beni bir şey durduramaz.Biliyor musunuz? Bazen yazarken üşürüm titrerim parçalanırım. Ne zaman mı?Bu canım vatanın ve bayrağın içinde barındırıp, ona can veren,yurt veren,döl vermesine döşek hazırlayan kutsallığına riya eden hainlerin aldıkları canları yazarken ağlarım.Ağlarımda onların geleceklerine de ağlarım.Bilirim ki uğruna dökülecek kanlarımız,yüreklerimizden pompalanırken, bu bayrak uğruna toprakla buluşmak için bedenimize isyan etmektedir.

Ve yine bilirim ki bir gün bedenimize söz geçiremezsek,boşalacak kanlarımızda çırpınarak boğulacaklar.BUNU BİLİRİM VE O ACINASI RİYAKARLARA İNSANA BENZEYEMEDİKLERİ İÇİN AĞLARIM İNSANLIK ADINA…Yazmak her şeyi barındırır içinde, iki şey çok çarpıcıdır.VATAN ve AŞK.

Ben her ikisiyim…

Oğuz Gölçik… (yazar)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.