Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl Benim video cektigim kameranin dosya uzantisi VOB,windows mavie maker ekleme yapmiyor ama MVI olanlari aliyor...Conventer olayini nasil yapabilirim,bir suru program yukledim ama beceremedim
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl Benim video cektigim kameranin dosya uzantisi VOB,windows mavie maker ekleme yapmiyor ama MVI olanlari aliyor...Conventer olayini nasil yapabilirim,bir suru program yukledim ama beceremedim ImTOO MPEG Encoder v3.1 kullanmanı tavsiye ederim her formatı birbirine çevirebilirsin
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl ImTOO MPEG Encoder v3.1 kullanmanı tavsiye ederim her formatı birbirine çevirebilirsin kardes bu son versıyonu mu converterın. bana da lazım da
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl Benim video cektigim kameranin dosya uzantisi VOB,windows mavie maker ekleme yapmiyor ama MVI olanlari aliyor...Conventer olayini nasil yapabilirim,bir suru program yukledim ama beceremedim Bu konuda birkaç farklı program var. En iyisi total video converter...Türkçe dil desteği olanını bulman yeterli... -http://www.tiport.com/flv-uzantili-dosyalari-donusturmek-313.html- desteklediği formatlar ve dönüştürme şekli yukardaki linkte mevcut... eğer içinden bir türlü çıkamazsan, özel mesaj yoluyla anlatmaya çaba sarf edeceğim...
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl Yazar ImTOO MPEG Encoder v3.1 kullanmanı tavsiye ederim her formatı birbirine çevirebilirsin Larsie cokkk sagoll oldu.... Senin hakkini nasil oderim ben yaa... Bu hareketinle varya sevgililer gunumu kurtardin Bu konuda birkaç farklı program var. En iyisi total video converter...Türkçe dil desteği olanını bulman yeterli... -http://www.tiport.com/flv-uzantili-dosyalari-donusturmek-313.html- desteklediği formatlar ve dönüştürme şekli yukardaki linkte mevcut... eğer içinden bir türlü çıkamazsan, özel mesaj yoluyla anlatmaya çaba sarf edeceğim... Tesekkur ederim ilginizden dolayi ama arkadasin verdigi link ile hallettim ben... Sagolun yinede
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl Larsie cokkk sagoll oldu....Senin hakkini nasil oderim ben yaa... Bu hareketinle varya sevgililer gunumu kurtardin Tesekkur ederim ilginizden dolayi ama arkadasin verdigi link ile hallettim ben... Sagolun yinede ne demek candide bi hakkın yok üzerimde helalı hoş olsun
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl larsıe yıne ıs basında ha. kardes bu yazdıgının son versıyonu mu?
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl son değil üst modelleri olması lazım tamam larsie tesekkur ederım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.