Φ wherthus Gönderi tarihi: 18 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2005 adınızı soyadınızı yazın ( iki isminiz varsa ikisini birden yazın) size kişilğinizi söylesin. iSİM FALI İÇİN tILKAYIN====>>>>>
Φ peri Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Teşekkür ederim.Uygulamayı yaptım ve doğru tahliller çıktı. Herkese tavsiye ederim.
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 TIKLADIK BAKTIK FALIMIZA RESMEN ATTI BENDEN IYIMI BILCEK BI SAYFA HAYATIMI ATTI DA ATTI BENDE BÖN BÖN BAKTIM KISKANCMISIM FALANDA FILAN SORDUMUKI PARTNERIM VARMIDA KISKANCAM ATTI TUTURACAK..... SAKA SAKA ATTI AMA DUYMAK ISTEDIKLERIMI DUYDUM YANI OKUDUM GUZEL BI SAYFA TESEKKÜRLER..............
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 denedim ve gördüm ki isim uzunluguna göre sonuc veren bi program sadece. her insan biraz duygusal, biraz planci, biraz mantiklidir sonucta.. pek bise beklememek gerek tabi ama, daha iyi tutturan programlar görmüstüm
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 İsim grubu 2 olanlar:MANTIKLI Karakterinin en belirgin özelliği akılcılık. Duygularından çok mantığınla hareket ediyorsun. Hayata bakış açın gerçekçi. Pembe hayallere dalmaktan hoşlanmıyorsun. Hayatın somut yönleriyle ilgileniyorsun. Çeşitli bilim dalları hobilerin arasında yer alıyor. Aşka inanıyorsun. Ancak bir ilişkinin yalnızca aşkla yürümeyeceğini savunuyorsun. Beraber olacağın kişinin eğitimi, kültürü ve zekası da senin için önemli. İş yaşamında da duygularınla değil, aklınla hareket ediyorsun. Zekan sayesinde birçok fırsat kapısını aralıyor, büyük başarılara imza atıyorsun. İş yaşamındaki başarını insan ilişkilerinde de sürdürüyorsun. dostların ve ailen senin fikirlerine güveniyor. Her konuda akıl danışılan birisin. EVET SONUCU ALKIŞLIYORUM
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 dört dörtlük ben dkelimesi kelimesine sagol wherthus
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 GÜYA DUYGUSALMIŞIM ÖĞREMNİŞ OLDUM. TAMAM ÇOK İNSANCILIMDIR İYİ NİYETLİYİMDİR DE DUYGUSAL DEĞİLİM.NEYSE BİR KAÇ KİŞİDE DENEME YAPAYIM BELKİ ONLAR TUTAR. YİNEDE TEŞEKKÜRLER WHERTHUS.
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 İsim grubu 3 olanlar:PLANCI Karakterinin en belirgin özelliği plancılık. Düzenli ve titiz bir insansın. Hayatın her alanında planlı hareket etmekten yanasın. Hedeflerini belirledikten sonra planlarını hazırlıyor ve ağır adımlarla ilerliyorsun. Belirsizlikten hoşlanmıyorsun. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da program yapıp, o programa sadık kalmak istiyorsun. Bu huyun bazen sıkıcı olabiliyor. Süprizlerden hoşlanmıyorsun. İleriyi görebilmek istiyorsun. Hayatında karışıklığa yer yok. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de planlı hareket ediyorsun. İlk olarak, nasıl birisini istediğine karar veriyorsun. Öyle birini bulduğunda ise, onu elde etmenin yollarını keşfedip taktikler üretiyorsun. Çoğunlukla da amacına ulaşıyorsun ya kardeşim bir kere ben hiç plancı değilim günü yaşarım artı çok dağınığımdır odamın halini görseniz ya da çalışma masamın üstünü o zaman bana hak verirdiniz zeki insanlar dağınık çalışırlarmış hoş bu ismide kendim koymadım ki kendime bu benim karakterimi belirlesin değilmi yani şimdi yukarıda ki yazıyı okuyun ne kadar doğru karar verin
Misafir şevval Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 İsim grubu 3 olanlar:PLANCI Karakterinin en belirgin özelliği plancılık. Düzenli ve titiz bir insansın. Hayatın her alanında planlı hareket etmekten yanasın. Hedeflerini belirledikten sonra planlarını hazırlıyor ve ağır adımlarla ilerliyorsun. Belirsizlikten hoşlanmıyorsun. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da program yapıp, o programa sadık kalmak istiyorsun. Bu huyun bazen sıkıcı olabiliyor. Süprizlerden hoşlanmıyorsun. İleriyi görebilmek istiyorsun. Hayatında karışıklığa yer yok. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de planlı hareket ediyorsun. İlk olarak, nasıl birisini istediğine karar veriyorsun. Öyle birini bulduğunda ise, onu elde etmenin yollarını keşfedip taktikler üretiyorsun. Çoğunlukla da amacına ulaşıyorsun ben neymişim !
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arada bir böyle sayfaları ziyaret ediyorum ki insanımızın içinde bulunduğu durumu göreyim, ve görüyorum ki hala fal açıyorlar fal kapaıtyorlar. Bu konuya has ve bu konuya ithamla şu mısraları buraya puntalıyorum... İLİM NEHİRDİR, KİTAPLAR SAL İLİM EDİNİN, GERİSİ MASAL KUMFALI, EL FALI, HASILI FAL HEPTEN YALAN VE MARTAVAL Not : Mesala bu şiirciğin uyak şemasını çıkarmakla uğraşmanız, faldan daha hayırlıdır.)) Saygılar...
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Arada bir böyle sayfaları ziyaret ediyorum ki insanımızın içinde bulunduğu durumu göreyim, ve görüyorum ki hala fal açıyorlar fal kapaıtyorlar. Bu konuya has ve bu konuya ithamla şu mısraları buraya puntalıyorum... İLİM NEHİRDİR, KİTAPLAR SAL İLİM EDİNİN, GERİSİ MASAL KUMFALI, EL FALI, HASILI FAL HEPTEN YALAN VE MARTAVAL Not : Mesala bu şiirciğin uyak şemasını çıkarmakla uğraşmanız, faldan daha hayırlıdır.)) Saygılar... 12910[/snapback] YA KRALX YİNE DAYANAMAYIP SORACAĞIM SANA. ŞİMDİ BURDA MAKSAT BİRŞEYLER PAYLAŞMAK.AÇTIK FALIMIZA BAKTIK NE KAYBETTİK.NİYE HER ŞEYİ DİNE YORUYORSUN.BAKTIK DİYE CAHİL Mİ OLDUK VEYA NE OLDU YANİ.YAZDIKLARININ ÇOĞUNU OKUYORUM ,SONUÇ OLARAK HEPSİNİN SONU DİNLE İLGİLİ.ZATEN DİNLE İLGİLİ KONULARIN PAYLAŞILDIĞI TARTIŞILDIĞI PLATFORM VAR BURDA MAKSAT MUHABBET. (SEN BAKMADIN MI FALINA YOKSA KÖTÜ BİŞİ Mİ ÇIKTI Kİ BÖYLE YAZIYORSUN ) SEVGİLER........
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Sevgili karçiçeğim olay din değil olay gerçek. Zaten dinde gerçek olaylarda gerçek. Artı olarak dinle bilim aynı soydan, aynı türden aynı batındandır. Her söylediğimi de dine yorumlamayınız. Sadece boş işler demek istedim. Dinden bahsetmedim. Ayrıca ben hoca da değilim.. Kitaplar arasında inekleyen sosyal ruhu olmayan biri hiç değilim. Her zaman her yerde eğlenecek birşeyler bulurum, ama ucunda biraz mantık varsa ... Fal işi gayri ciddi ve yalandan ibarettir. Falıma baktırmadım, neden baktırayım, geleceğimin bana ne getireceğini falcı nerden bilsin, fal nerden bilsin, kelin melhemi olsa kendi başına sürer..)) Saygılar...
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 YA ZATEN BURDA BAKANLARIN ÇOĞU FALA İNANDIĞI İÇİN DEĞİL BENİM GİBİ MERAKTAN BAKIYORDUR GERÇEKLİK PAYI YOK BENCEDE.AMA DEDİMYA MERAK İŞTE. BU ARADA NERDE BU FORM SAKİNLERİ YA BİR TEK BİZ Mİ VARIZ
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Fala inanmam, ama kahretsin asiri derece merakliyim... İsim grubu 6 olanlar:MERHAMETLİ Karakterinin en belirgin özelliği merhamet. Herkese ikinci bir şans vermekten yanasın. Yapılan hataları daima affediyor ve unutuyorsun. Kinci değilsin. Ancak bazen insanlar bu yönünü sömürebiliyor. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Fakat gerçek dostların senin iyi niyetini ve merhametini takdir ediyorlar. Dünyevi şeylere bağlılığın yok. Hayatın fani, kırgınlıkların saçma olduğunu savunuyorsun. Bu nedenle, dostlarına karşı çok titiz ve hoşgörülü davranıyorsun. Zor durumda olan insanlara yardım etmekten hoşlanıyorsun. Herkesi mutlu görmek istiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise iyi niyet ve samimiyet. agzim acik falan kaldi ama bu özelliklere ben hayatim boyunca yasadiklarimdan dolayi sahip oldum, gencken böylemiydim beee, vurdum duymazin tekiydim Not: Gercek dostlarima burdan selam, her nerde yasanilior ve yasatiliorsa
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 SİZ FALA BAKA DURUN, BEN EVE EKMEK GÖTÜRMELİYİM... Napolyonmu demiş, kim demiş yoksa benmi demişim...?? "Fala inanmayın, falsızda kalmayın" sözünün virgülden önceki kısmını onaylıyorum ve kendimce bu konuya noktayı koyuyorum. (nokta)
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 (düzenlenmiş) Sevgili Kralx bu yazdiklarinla ilgili yorum yapmistim,ama gereksiz buldum simdi... neyse... (ben bu kelimeyi cok seviorum yaaa) Tarih: 3 Eylül , 2005 Düzenleyen: alaTurka
Φ dilku Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 benim isim falim:::(anaaa yalan da degil vayyyy be!!!))
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Sevgili Kralx bu yazdiklarinla ilgili yorum yapmistim,ama gereksiz buldum simdi...neyse... (ben bu kelimeyi cok seviorum yaaa) 12940[/snapback] İLETİLERİMİ YORUM YAPIN DİYE YAZMIYORUM. KAFAM ESER YAZARIM, YADA ESMEDEN YAZARIM. "BU KELİMEYİ ÇOK SEVİYORUM YAAA" ANLAMADIM..?? Sadece Saygılar...
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Sevgili Kralx bu yazdiklarinla ilgili yorum yapmistim,ama gereksiz buldum simdi...neyse... (ben bu kelimeyi cok seviorum yaaa) 12940[/snapback] İLETİLERİMİ YORUM YAPIN DİYE YAZMIYORUM. KAFAM ESER YAZARIM, YADA ESMEDEN YAZARIM. "BU KELİMEYİ ÇOK SEVİYORUM YAAA" ANLAMADIM..?? Sadece Saygılar... 12964[/snapback] Aynen öyle arkadasim, bende esdigi gibi yaziorum, ve senin yazinada cevap yazmistim, sora da vazgectim, olay bu ....
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Sevgili Kralx bu yazdiklarinla ilgili yorum yapmistim,ama gereksiz buldum simdi...neyse... (ben bu kelimeyi cok seviorum yaaa) 12940[/snapback] İLETİLERİMİ YORUM YAPIN DİYE YAZMIYORUM. KAFAM ESER YAZARIM, YADA ESMEDEN YAZARIM. "BU KELİMEYİ ÇOK SEVİYORUM YAAA" ANLAMADIM..?? Sadece Saygılar... 12964[/snapback] Aynen öyle arkadasim, bende esdigi gibi yaziorum, ve senin yazinada cevap yazmistim, sora da vazgectim, olay bu .... 12979[/snapback] Ha şöyle ya..
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 GÜZEL OLAN NE C@FEİN, AYRICA NİCKİNİ YAZARKEN ALTGR YAPMAK ZORUNDA KALIYORUZ YA.))
Φ c@fein Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 kralx zahmete soktuğum için üzgünüm.. ben böyle promlemli zahmetli bi adamım işte
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Bu tür problemleri çözmek kolay arkadaşım, önemi yok. Ama sakın önyargılarım var deme, önyargılar aşılmıyor keardeş. Saygılar...
Φ saidnur Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 pekde şaşırtıcı diil.Klasik fallar.
Önerilen İletiler