Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl ben burayada pek geç kaldım... burda parti bitmiş ama kaçırmışım tühh yaa.. artık benim için ayrı bir parti düzenlersin ruh ikizim demi... senin doğduğun gün ruhumun yarısı dünyaya geldii..bundan daha güzel ne olabilir ki... ruhumun nefes aldığı ilk gün... anneciğine teşekkür ederim... seni seviyorum ruh ikizim... iyiki varsın... iyiki doğmuşsun . . . bu hediyem de senin için... ruh ikizlerrii bak biri ben biri sen.. ikiziz bizz...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 17 yıl Bewnim gine netim kesik lduğu için gene geç cevap yazıyorum. Yayamzcıyım bende seni çok sefdim canım, sen hiç meyak etme en kısa zamnda çalışmalarıma başlıyacağım. Fabrikanın isminide sen koyarsın canım çok sefindirik oldumda....bitmedimi daha fabyika MELKOR bak kolestrol tavan yaptı dr lar çok kısdı diete aldılar beni...tam 28 günüm var ozamana dek biter demi
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 17 yıl Fabyikan kuyuldu yayamazcıyım, çok büyük deyil ama güşel bir fabyika oldu.. Renkli duvarları ve bol renkli pastalayı var. Patyonuda sensin canım, ismi ne olsun fabyikanın patyon..... Ruhumun aynası canım ruh ikizim senin için hiltonu kapatırım be(tabi baya çalışmam lazım oda ayrı) :D Sağolasın canım biz doğum günlerimiz ruhumuzun eksik yanlarının tamamlandığı günlerdir canım. Bende seni çok seviyorum ruh ikizim. Hediyen aynı biz yahu, çok hoşuma gitti sağol canım....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.