Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 insanı hem hüzünlendiren hemde aynı anda mutlu edilebilen bir gün dogum günü ... bir yandan yaşlandıgına üzülürken bir yandan sevdigin insanların sana mutluluklar taşıması ... umarım yüzünde bir yudum tesebbüsümlerle kutlayabilirsin dogum gününü ... nice yıllara zeynepcim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 nice mutlu yıllara zeynebim ..bu yıl başarı,sağlık ve huzur versin sana bidenem...seni seviyorum güzeller güzeli kızım.. buda söz verdiğim hediyen ..aman diyim fazla hız yapmayasın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 mutlu seneler bidenem nice güzel yaşlara sağlık ve başarı içinde ulaşmanı diliyorum... yolun ve bahtın açık olsun... mutlu yaş almalar tatlım... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 bugün zeyynepp(22)' in doğum günü... Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! işte bu da pastan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 insanı hem hüzünlendiren hemde aynı anda mutlu edilebilen bir gün dogum günü ... bir yandan yaşlandıgına üzülürken bir yandan sevdigin insanların sana mutluluklar taşıması ... umarım yüzünde bir yudum tesebbüsümlerle kutlayabilirsin dogum gününü ... nice yıllara zeynepcim canım çok teşekkür ederim...foruma ilk geldiğinde hemen sevgimi kazandın sende her zaman gül tebessümlerin eksik olmasın yüzünde... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 nice mutlu yıllara zeynebim ..bu yıl başarı,sağlık ve huzur versin sana bidenem...seni seviyorum güzeller güzeli kızım.. buda söz verdiğim hediyen ..aman diyim fazla hız yapmayasın annem inşallah bu yıl daha iyi geçicek içimden bi ses öyle diyo bende seni seviyorum iyi ki varsın yaşasın arabama kavuştum hız mı o da ne Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 dogum gununuzu kutlar ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 mutlu seneler bidenem nice güzel yaşlara sağlık ve başarı içinde ulaşmanı diliyorum... yolun ve bahtın açık olsun... mutlu yaş almalar tatlım... ablacım tüm dileklerin ben de gerçekleşmesi dileğiyle iyiki tanımışım seni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 nutelladaşım doğum günün kutlu olsun...ALLAH sevdiğin insanlarla huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin... buda nutelladan yapılmış pastan...artık büyük bi dilim verirsin bana... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 bugün zeyynepp(22)' in doğum günü... Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! işte bu da pastan minecim hayat pastasına bolca şans koyabılırmıyım biraz yerine bu aralar şansa ihtiyacım var çok teşekkür ederim pasta çok güsel ortadaki bebiş yeniyomu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Nice mutlu yıllara... teşekkür ederim suheda dogum gununuzu kutlar ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle teşekkürler bursercan inşallah iyi bir sene olur Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 nutelladaşım doğum günün kutlu olsun...ALLAH sevdiğin insanlarla huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin... buda nutelladan yapılmış pastan...artık büyük bi dilim verirsin bana... çok saol nutelladaşım güsel isim tuttum bunu bundan sonra sana nutelladaşım diycem nutella pastası erbay pastanın 3/4 seni 1/4ü benim anlaştık Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Benim şekerden de tatlı Cimcimemin doğum günü bugün demek.. O kadar tatlısın ki Zeynebim eminim alıcağın hiçbir yaş senden bu özelliğini çalamayacak..Seni çok seviyorum..Hep olmasını istediğim bir kızkardeş özlemini sanki sende gideriyorum.. Dilerim hakkettiğin güzellikte olur herşey..Yeni yaşında sağlık mutluluk huzur ve sevgi seninle olsun..Allah bahtından güldürsün..Mutlu yıllar birtanem.. Çocukluğumda çok severek seyrettiğim bir çizgi film vardı;Şeker Kız Candy..işte sen hayalimde böyle birşeysin.. Bu da armağanım.. Pastan.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 doğum günün kutlu olsun zeynep nice güzel yaşlara Allah sana dert yüzü göstermesin yüzündeki tebessüm hiç gitmesin bi kere benim aldığım araba daha pahalı Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Ayyy tatlım mı doğmuş bugün Seni seviyorum ablacım,mutlu yıllar, nice senelere Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Benim şekerden de tatlı Cimcimemin doğum günü bugün demek.. O kadar tatlısın ki Zeynebim eminim alıcağın hiçbir yaş senden bu özelliğini çalamayacak..Seni çok seviyorum..Hep olmasını istediğim bir kızkardeş özlemini sanki sende gideriyorum.. Dilerim hakkettiğin güzellikte olur herşey..Yeni yaşında sağlık mutluluk huzur ve sevgi seninle olsun..Allah bahtından güldürsün..Mutlu yıllar birtanem.. Çocukluğumda çok severek seyrettiğim bir çizgi film vardı;Şeker Kız Candy..işte sen hayalimde böyle birşeysin.. Bu da armağanım.. Pastan.. canım ablacım benim o kadar güsel yazmışsın ki yazacak bi şey bulamıyorum.... çok mutlu oldum... seni çok seviyorum... iyi ki tanımışım seni...sende benim gerçekte olmayan ablam gibisin armağana bayıldım...yalnız bi sorun var evdeki kedim ve civciv olsun ben civcivimi yanımdan ayırmam öptüm ablacım seni kocaman Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 doğum günün kutlu olsun zeynep nice güzel yaşlara Allah sana dert yüzü göstermesin yüzündeki tebessüm hiç gitmesin bi kere benim aldığım araba daha pahalı amin egzocum teşekkür ederim bu arada çiçeklerde çok hoş benim şimdi iki arabam mı oldu :w00t: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 mutlu yıllar teşekkür ederim ablacım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Ayyy tatlım mı doğmuş bugün Seni seviyorum ablacım,mutlu yıllar, nice senelere iyi ki doğdum la la la la ablacım teşekkür ederim seni seviyorum öptüm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 mutlu yıllar canım ıyıkı 14 şubatta doğmamışsın hem svınç hem acı olurdu Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Nice mutlu yıllara.....................,,,, Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 mutlu yıllar canım ıyıkı 14 şubatta doğmamışsın hem svınç hem acı olurdu teşekkür ederim sedoş aslında beni 14 şubatta bekliyolarmış ben erken davranmışım iyki de öyle yapmışım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Nice mutlu yıllara.....................,,,, saol TatlıCoouk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.