Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

insanı hem hüzünlendiren hemde aynı anda mutlu edilebilen bir gün dogum günü ... bir yandan yaşlandıgına üzülürken bir yandan sevdigin insanların sana mutluluklar taşıması ... umarım yüzünde bir yudum tesebbüsümlerle kutlayabilirsin dogum gününü ... nice yıllara zeynepcimpasta.jpg

Gönderi tarihi:

nice mutlu yıllara zeynebim :wub: ..bu yıl başarı,sağlık ve huzur versin sana bidenem...seni seviyorum güzeller güzeli kızım.. :hug:sarglgk5.jpg

buda söz verdiğim hediyen :hug: ..aman diyim fazla hız yapmayasın :w00t:

Ferrari-Enzo-3-2.jpg

Gönderi tarihi:

bugün zeyynepp(22)' in doğum günü...

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! :hug:

işte bu da pastan :)

kız%20bebek.jpg

Gönderi tarihi:
insanı hem hüzünlendiren hemde aynı anda mutlu edilebilen bir gün dogum günü ... bir yandan yaşlandıgına üzülürken bir yandan sevdigin insanların sana mutluluklar taşıması ... umarım yüzünde bir yudum tesebbüsümlerle kutlayabilirsin dogum gününü ... nice yıllara zeynepcimpasta.jpg

canım :hug: çok teşekkür ederim...foruma ilk geldiğinde hemen sevgimi kazandın :wub:

sende her zaman gül tebessümlerin eksik olmasın yüzünde... :hug:

Gönderi tarihi:
nice mutlu yıllara zeynebim :wub: ..bu yıl başarı,sağlık ve huzur versin sana bidenem...seni seviyorum güzeller güzeli kızım.. :hug:sarglgk5.jpg

buda söz verdiğim hediyen ..aman diyim fazla hız yapmayasın

Ferrari-Enzo-3-2.jpg

annem :wub: inşallah bu yıl daha iyi geçicek içimden bi ses öyle diyo :grin:

bende seni seviyorum :hug: iyi ki varsın

yaşasın :sorcerer: arabama kavuştum :lol: hız mı o da ne :w00t::grin:

Gönderi tarihi:
mutlu seneler bidenem :hug:

nice güzel yaşlara sağlık ve başarı içinde ulaşmanı diliyorum...

yolun ve bahtın açık olsun... mutlu yaş almalar tatlım... :wub:

ablacım :hug:

tüm dileklerin ben de gerçekleşmesi dileğiyle :hug: iyiki tanımışım seni :wub:

Gönderi tarihi:

nutelladaşım doğum günün kutlu olsun...ALLAH sevdiğin insanlarla huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin... :clover:

dogumgnvt8.jpg

buda nutelladan yapılmış pastan...artık büyük bi dilim verirsin bana... :grin:

nutellapastany9.jpg

Gönderi tarihi:
bugün zeyynepp(22)' in doğum günü...

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! :hug:

işte bu da pastan

kız%20bebek.jpg

minecim hayat pastasına bolca şans koyabılırmıyım biraz yerine :unsure::D bu aralar şansa ihtiyacım var :)

çok teşekkür ederim pasta çok güsel ortadaki bebiş yeniyomu :blink::grin::hug:

Gönderi tarihi:
nutelladaşım doğum günün kutlu olsun...ALLAH sevdiğin insanlarla huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin... :clover:

dogumgnvt8.jpg

buda nutelladan yapılmış pastan...artık büyük bi dilim verirsin bana... :grin:

nutellapastany9.jpg

çok saol nutelladaşım :) güsel isim tuttum bunu bundan sonra sana nutelladaşım diycem :D

nutella pastası :wub: erbay pastanın 3/4 seni 1/4ü benim ;) anlaştık :lol:

Gönderi tarihi:

Benim şekerden de tatlı Cimcimemin doğum günü bugün demek.. :wub: O kadar tatlısın ki Zeynebim eminim alıcağın hiçbir yaş senden bu özelliğini çalamayacak..Seni çok seviyorum..Hep olmasını istediğim bir kızkardeş özlemini sanki sende gideriyorum.. :wub:

Dilerim hakkettiğin güzellikte olur herşey..Yeni yaşında sağlık mutluluk huzur ve sevgi seninle olsun..Allah bahtından güldürsün..Mutlu yıllar birtanem.. :hug:

Çocukluğumda çok severek seyrettiğim bir çizgi film vardı;Şeker Kız Candy..işte sen hayalimde böyle birşeysin.. :wub:

candy574abnd6.jpg

Bu da armağanım..

8025c709f3b01crdvs1.jpg

Pastan..

3443gk6lz8.jpg

meyvaperileriej1.jpg

divtab14uq3.gif

Gönderi tarihi:

doğum günün kutlu olsun zeynep :clover: nice güzel yaşlara :) Allah sana dert yüzü göstermesin yüzündeki tebessüm hiç gitmesin :hug:

16803l.jpg

laviiiibu3.jpg

bugatti-veyron-0114.jpg

bi kere benim aldığım araba daha pahalı :w00t:

Gönderi tarihi:

Ayyy tatlım mı doğmuş bugün :wub::hug:

Seni seviyorum ablacım,mutlu yıllar, nice senelere :original::clover:

pppdq1.jpg

Gönderi tarihi:
Benim şekerden de tatlı Cimcimemin doğum günü bugün demek.. :wub: O kadar tatlısın ki Zeynebim eminim alıcağın hiçbir yaş senden bu özelliğini çalamayacak..Seni çok seviyorum..Hep olmasını istediğim bir kızkardeş özlemini sanki sende gideriyorum.. :wub:

Dilerim hakkettiğin güzellikte olur herşey..Yeni yaşında sağlık mutluluk huzur ve sevgi seninle olsun..Allah bahtından güldürsün..Mutlu yıllar birtanem.. :hug:

Çocukluğumda çok severek seyrettiğim bir çizgi film vardı;Şeker Kız Candy..işte sen hayalimde böyle birşeysin..

candy574abnd6.jpg

Bu da armağanım..

8025c709f3b01crdvs1.jpg

Pastan..

3443gk6lz8.jpg

meyvaperileriej1.jpg

divtab14uq3.gif

canım ablacım benim :hug:

o kadar güsel yazmışsın ki yazacak bi şey bulamıyorum.... çok mutlu oldum...

seni çok seviyorum...

iyi ki tanımışım seni...sende benim gerçekte olmayan ablam gibisin :hug:

armağana bayıldım...yalnız bi sorun var evdeki kedim ve civciv :unsure::crying:-_- olsun ben civcivimi yanımdan ayırmam :)

öptüm ablacım seni kocaman :kiss:

Gönderi tarihi:
doğum günün kutlu olsun zeynep :clover: nice güzel yaşlara :) Allah sana dert yüzü göstermesin yüzündeki tebessüm hiç gitmesin :hug:

16803l.jpg

laviiiibu3.jpg

bugatti-veyron-0114.jpg

bi kere benim aldığım araba daha pahalı :w00t:

amin egzocum :hug: teşekkür ederim ;) bu arada çiçeklerde çok hoş :)

benim şimdi iki arabam mı oldu :w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:
mutlu yıllar canım ıyıkı 14 şubatta doğmamışsın hem svınç hem acı olurdu :D

teşekkür ederim sedoş :wub: aslında beni 14 şubatta bekliyolarmış ben erken davranmışım :lol::D:lol:

iyki de öyle yapmışım :yuvarlan:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.