Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

5 bin Euro luk telefon


Önerilen İletiler

cafcaf.jpg

 

Lüks telefon markası Vertu, Türkiye'deki satışını geçen yıla göre 2.5 kat artırıp 2 bin civarına ulaştırdı. Yoğun ilgi, markaya İstanbul'da mağaza açtırıyor, Ankara'da ise yer aratıyor. Vertu'nun son modeli 5 bin 450 Euro.

 

En ucuzu 4 bin Euro değerinde olan lüks cep telefonları ile zenginleri konuşturan Vertu, Türkiye'de iki mağaza açmaya hazırlanıyor. Mağazaların ilki 1 Mart 2008'de İstanbul Akaret'lerdeki W Otel'in içinde açılacak. Diğer mağaza için ise Ankara'da yer aranıyor. Vertu yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 2006 yılında Türkiye'de 800 adet Vertu telefon satıldı ve 2007'de bu rakam 2.5 katına çıktı. Bu da 2007'de Türkiye'de yaklaşık 2 bin Vertu satıldığı anlamına geliyor. Markanın yeni modeli Ascent Ti'nin tanıtımı için Türkiye'ye gelen Vertu Satış Direktörü Ralf Kern, Türkiye'de Vertu satışlarının hızla arttığını belirterek, bundan şaşkınlık duyduklarını ve çok heyecanlandıklarını dile getirdi.

 

İSTANBUL LÜKSÜN MERKEZİ

Kern, Vertu'nun kendine ait mağazalarının sınırlı sayıda olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Vertu dünyada 500 satış noktasında tüketici ile buluşuyor ama kendi özel konseptli mağaza sayımız 30. Bunlardan biri de yakında Türkiye'de açılacak. İkincisinin görüşmeleri sürüyor. Pazara 2005'te girmemize rağmen buradaki satışlarımız umduğumuzun 10 katı daha iyi gitti. Türkiye'de İngiltere'den fazla satış yapıyoruz. Türk tüketicisi son derece talepkâr. İş, aileleri ve dostlarını gelince çok cömert oluyorlar. Vertu'nun Türkiye'de evlilik yıldönümü gibi özel günlerde hediye edildiğini görüyoruz." Kern, İstanbul'un lüks ürünler için yeni bir merkez haline geldiğini dile getirerek, "Kısa süre öncesine kadar uluslararası lüks marka satın almak isteyen Türkler; Paris, Londra gibi şehirlere gitmek zorundaydı. Oysa artık İstanbul lüks için merkez oldu" diye konuştu. Türklerin lüksten zevk almayı bildiğini belirten Kern, Vertu'nun yükselen satış grafiğinin katlanarak devam etmesini beklediklerini söyledi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ya cok sacma bır telefona bu kadar verılır mı? ama parası olan ıcın sorun degıl.ama benımde cok param olsa bende alırdım.emınım baskalarıda alırdı.e bu da herhalde normal demı? :):P

 

 

çok paran olsada daha iyileri var emin ol bu kadar para verilmez israfdan başka birşey değil :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.