Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

(konuya hemen gırecegım)bır genc vardı adı mehmet.mehmetın kalbının kapılarını ask calar.kim o demeden ıcerı alır.bılmez kı karsılıksız.neyse mehmet artık dayanamaz onu karsısında hergun gorupte konusamamak.ve soylemeye karar verır yanına gıder ve kalbının solyledıklerını dılıne yansıtır.kız(tuba)bunun sevgısıne karsılık vermekte zorluk ceker. ve denemekte fayda var der ve bu bırlıktelık baslar. yalnız bır sorun vardı onemlı bır sorun tuba mehmetten once bır bırlıktelık yasamıs hemde 3 yıl boyunca. mehmetın bundan haberı yok tabı.mehmet her gecen dakıkada ona baglanır.o benım dıyebılecek kadar hemde.ama dıger taraftan tuba tereddut ıcındedır.tuba bakıyorkı bu bolyle olmaz mehmete soylemelıyım der ve solyler.mehmete ''sana karsı bırsey hıssetmıyorum' der.mehmetın dunyası bır anda yıkılır. mehmetı tek yıkan sey tubanın dıgerıne hala sevgı beslemesıydı.mehmet ılkkez bırıne sevdıgını solyledıgı ıcın ,hıc bolyle bır ayrılık yasamdıgı ıcın yıkılır.mehmet yumusak huylu sevgıye onem veren bırı oldugu ıcın tubaya su sozu solyler ''sevgı karsılıklı olmalıdır'' der ve gıder.

sızce burda tuba mehmetın duygulrıyla oynamıs mıdır? yoksa tuba mehmete bır sans vermesı yanlıs mıydı?sızce burda kım suclu?(burada kullanılan ısımler hayal urunudur)

Gönderi tarihi:

mehmeti görürsen eğer ona deki figgaro nun sana şöyle bir tavsiyesi var.."ilişkiden yeni çıkmış bir bayanla karşılaşırsan eğer ki bu ilişki bitimi iyi yada kötü olabilir..o mekandan ve o kızdan arkana bakmadan kaç...bakmadan soluksuz kaç.. :) " diyor dee..

demem o ki ; üç kişilik ilişki olmaz..ayrılmakla ilişki bitmez..kötü de olsa ayrılış ilişki hala devam etmektedir..ve sonradan gruba giren günah keçisi olur..sana tüm derdini anlatır..hatta elini falan tutar..omzunda ağlar..evinde yatar..hatta ayrıldığı o kişiden nefret ettiğini ve onu ömür boyu görmek istemediğini sorar..ki sen ona ne zaman bi yakınlığa girsen o çoktan ilk ayrıldığının yanındadır..

yakınmalar tapınmalar..(bilen bilir..) :)

Gönderi tarihi:

harıkasın be fıggaro.gercekten guzel dusunce. ama ıste ınsanlar asık olunca karsıdan da bı kucuk ısık gordugunde kaptırıyor kendını ıyıce.hersey tecrubeyle oluyor demek kı.haklısın senın yanında olsada o dıger kıyıda bır baskasıyla bırlıktedır.sende sanarsın benım kıylarımda. sanarsın bana sarılıyor oysa o baskasını dusunerek sarılıyor.bunlar cok acı yaaaa.kotu oldum sımdı.maaesef <_<

Gönderi tarihi:

Pardon ama buradaki Mehmet hayal ürünü mü,yoksa yakinen tanıyor musunuz?Mehmet'in duygularını bu kadar içten bilmeniz beni şaşırttı da o nedenle sordum. ;)

Gönderi tarihi:
Pardon ama buradaki Mehmet hayal ürünü mü,yoksa yakinen tanıyor musunuz?Mehmet'in duygularını bu kadar içten bilmeniz beni şaşırttı da o nedenle sordum. ;)

cok yakınen tanıyorum hemde cok yakınnnn....bu arada sonuna yazmıstım ısımler hayal urunu dıye.olsun gormemıs olabılırsın ınsanlık halı.ama yasananlar gercektır.

Gönderi tarihi:

Yazının sonundaki hayal ürünü uyarısını da okudum,fakat bunu çok yakın hissettiğiniz için hayal gibi gelmedi bana.O nedenle sordum. Daha doğrusu bunu yaşayan sanki sizmişsiniz gibi geldi bana...Siz veya bir başkası,böyle bir durumda Tuba Mehmet'in duygularıyla oynamış oluyor,Mehmet'in haberi olmadığı için...

Gönderi tarihi:
Yazının sonundaki hayal ürünü uyarısını da okudum,fakat bunu çok yakın hissettiğiniz için hayal gibi gelmedi bana.O nedenle sordum. Daha doğrusu bunu yaşayan sanki sizmişsiniz gibi geldi bana...Siz veya bir başkası,böyle bir durumda Tuba Mehmet'in duygularıyla oynamış oluyor,Mehmet'in haberi olmadığı için...

tebrık ederım dedektıf gıbısınız.kılıt noktaları cozebılıyorsunuz..dedıgım gıbı sadece ısımler hayla urunu yasananlar degıl.guzel cozmussunuz olayı.tekrar tebrıkler :)

Gönderi tarihi:
harıkasın be fıggaro.gercekten guzel dusunce. ama ıste ınsanlar asık olunca karsıdan da bı kucuk ısık gordugunde kaptırıyor kendını ıyıce.hersey tecrubeyle oluyor demek kı.haklısın senın yanında olsada o dıger kıyıda bır baskasıyla bırlıktedır.sende sanarsın benım kıylarımda. sanarsın bana sarılıyor oysa o baskasını dusunerek sarılıyor.bunlar cok acı yaaaa.kotu oldum sımdı.maaesef <_<

üzme tatlı canını..birşeyleri anlamak illada yaşamayı gerektirmez..akıllı insan gözlemlemeyide bilmeli.. :)

Gönderi tarihi:

Insanlar biten iliskilerin ardindan hemen baska bir iliski isterler(herkez ustune alinmasin)bunun nedeni eskisini unutmaktir...Aslinda bu daha cok erkeklerde goruluyormus,nekadar dogru bilemem,yeni birsey icteki uzuntuyu alir cunku....Yani senin Mehmette buna ugramis....Kizimiz sanirim onunla cikarsam digerini unuturum diye dusunmus ama yapamamis,basaramamis...

Hem Mehmet bana kizmasin,zaten ask adamina benziyor,oylelerinin ask acilarinin kisa olacagina inaniyorum..Cunku aninda aska inanmam...Ve aninda asik olanlarinda ne kadar anlik birakip ve nekadar anlik bulduklarina sahit oldum...

Yani kiza kizmasin,kullanildimda sanmasin...Kimse kullanilmadi,denedi ama olmadi..Sevgi karsilikli olmayinca aci verir....

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

AŞK hakkında ahkam kesmek niyetinde değilim.Ama Mehmed'e şunları hatırlatmak isterdim.

Sev seni seveni,

Hak ile yeksan ise;

Sevme seni sevmeyeni,

Mısır'a sultan ise. :)

(Bir de mani)

O güzel gözlerle,

Bakmasını bil;

Yalnız kendin yanma,

Yakmasını bil.

Gönderi tarihi:
AŞK hakkında ahkam kesmek niyetinde değilim.Ama Mehmed'e şunları hatırlatmak isterdim.

Sev seni seveni,

Hak ile yeksan ise;

Sevme seni sevmeyeni,

Mısır'a sultan ise. :)

(Bir de mani)

O güzel gözlerle,

Bakmasını bil;

Yalnız kendin yanma,

Yakmasını bil.

vayyy abı guzemıs haa.tesekkurler. B)

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bı kız olarak gercekten bıs gerıde kalanları unutmakta zorlanırıs.kıyaslama yaparıs daha acımasıs olurus.bence tugba hatalı ask yada sevgı denemekle cozume ulasmas mehmetten uzak durması gerekıodu

Gönderi tarihi:
bı kız olarak gercekten bıs gerıde kalanları unutmakta zorlanırıs.kıyaslama yaparıs daha acımasıs olurus.bence tugba hatalı ask yada sevgı denemekle cozume ulasmas mehmetten uzak durması gerekıodu

ceylın oncelıkle hosgeldın.gordugum kadarıyla yaralısın. ;) umarım hersey yoluna gırer... -_- yazdıklarında da haklısın Alllah ıyı etsın o Mehmetı :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.