Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Küçüklüğümde duymuştum ben bu türküyü.. Yeniden rastladım dün, sizinle paylaşayım dedim.. Çok güzel ve çok komik Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 dokunmayin hec hatira goren selavat getire burnu tam yarim metire anamin acer gelini sanmak lafin oldu meger utansa boynunu neger amerikan kotu giyer anamin acer gelini siktirmali pontil giyer anamin acer gelini gunes dogar bizi yakar sular hendeginen akar sesi beygir gibi cikar anamin acer gelini sesi boru gibi cikar anamin bosta gelini sevmiyenin gulu solur kotuler arkada kalir muzeye hediye olur anamin acer gelini vallahi muzeye konur anamin acer gelini gul ahmet sazin telledir masuga bahce gulledir kaynaniya is belledir anamin acer gelini kaynanaya nis belledir anamin bosta gelini w00t: süper bişi ya bu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Sende yazmışın sözleri süpersin Ölüorum buna ben ya çok güzel.. Yok artık böle değerler Saygı deger dinleyenler arzu üzerine yine medinem ve acer gelin türküsünü sizlere söyleyicegim. Acer gelin biliyorsunuz benim başımda gecen bir ask serüveninin hikayesi, 1977 yılında egitim enstütüsünden mezun oldum, ögretmen olarak goreve başladim. Okulu bitirdikten sonra anam dedi ki; kulagı çınlıyasıca "oglum dedi Allah'a şükür devlet sana bes on kuruş para veriyo seni dedi evereyim sagıkan" dedi. Ana dedim su askerligimi de edim gelim ondan sonra eversen olmaz mı dedim "yok oglum dedi belki ölür mölürüm bir gelin yüzü görim" dedi. Ee atadır kırılmaz peki ana dedim. Yalınız halina göre hasan ağa derler buldugun kız bana uygun cagrak olsun dedim. Anam fukara sevinmiş tabii hemen fistanını mustanını geydi, nere gidiyon ana dedimidi "oglum sana kız arıyacam" dedi. Bizim gavur dagını dipten başa gezer. Öglen uzeriydi dudun* dibinde oturdum birde cay demledim iciyordum "Ahmeet" dedi anam hii dedim "oglum" dedi "sana bir kız buldum gözün aydın" kimimis ana dedim, oglum dedi filan köyde dedi davsan İminenin kızı dedi. Yani kaynanam olcak kızın anasının lakabı davşan İmine olur. Ana dedim Allah yazmışsa bişey diyemem yalınız ayı mu kurt mu deyi bir laf var nasıl olsa ben yaşıycam şu kızıgidim bir görim dedim. Oglum oyle guzel beşirikli ki dedi bana bir de iş belleti dedi oya örüyor dedi. Ben hemen üstümü başımı geydim saçı muçu taradım bir piskillandimki kız görmeye gitmek kolay degil arabaya bindim vardım. Selamun aleykum aleykum selam hos besten sonra; yalınız benim gelecegimi kız duyuyor annem soylemiş benim piskillanmam suslenmem kızın yaninda sifir kalir. Koy yerinde o kadar cilayi boyayi nerde buldun ocagi batmiyasica, vallahi soyle parmaginla yuzunu bir cizsen 640lik fiat traktorun karda yorurde izi kalir ya ayni oyle olur. Bir de koy yerinde tokalasmak moda oldu kiznan oglan bena hos geldin diye tokalastik ama allah sizi inandirsin bir sesi var iki beygirin kisnemesini yan yana getir o kalinliga ulasmaz. Allah'in yarattigina cirkin denilmez ya mubarekte bir burun var patlicandan uzun, birde son model amerikan kot pantolu geymiş ayagina. Tirnaklarini sormaya hic gerek yok eger yazida tarlada elinize gecse dort sene capa yuretmezsiniz evvelallah. Ben dondum geldim anam "neyttin oglum" dedi "hayirli gunler insallah hayirli habernen geldin" vallahi ana dedim asiklarin bir adedi var her şeyi sazinan soyler bende dedim senin su acer gelinini yani yeni gelinini sazimla soyleyim begenip begenmedigimi de dinle dedim, anama soyle dedim. dokunmayin hec hatira goren selavat getire burnu tam yarim metire anamin acer gelini sanmak lafin oldu meger utansa boynunu neger amerikan kotu giyer anamin acer gelini siktirmali pontil giyer anamin acer gelini gunes dogar bizi yakar sular hendeginen akar sesi beygir gibi cikar anamin acer gelini sesi boru gibi cikar anamin bosta gelini sevmiyenin gulu solur kotuler arkada kalir muzeye hediye olur anamin acer gelini vallahi muzeye konur anamin acer gelini gul ahmet sazin telledir masuga bahce gulledir kaynaniya is belledir anamin acer gelini kaynanaya is belledir anamin bosta gelini Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 sesi beygir gibi çıkar :ayakvur: Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 müşteriler var gidince dinlicem hatırlat yine Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Ana dedim su askerligimi de edim gelim ondan sonra eversen olmaz mı dedim :D aşk bir başka yaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.