Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 doğum günün sana ve çileğine, sağlık mutluluk ve huzur getirsin mineu arkadaşım sevgi ile kal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 sevgili mineu iyiki doğmuşsun..iyiki evlenmişsin..bak harika bir hediye veriyor allah sana... mutluluklar..sağlıklar ve huzur diliyorum ailene...seni seviyorum bidenem Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşayıp, hediyenin en güzelini alacasın..iyiki doğdun mineu.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Canım herkese çok saygılı ve sevgili oldun her zaman Sen gerçekten en güzel şeylere layıksın ve dünyanın en güzel şeyine de sahipsin şu anda Sana ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim Seni seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Canım topragım.. Bir yaş daha mı büyüdün kıs sen Büyüyüp anne mi olcan yawrum , Doğum günün kutlu olsun canım.. Sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle sevgi tomurcugum Bu da hediyen Bu şarkı bebeğin ve sana gelsin canım toprağım benim çok tşk ederim inşallah daha nice seneler birlikte olmak dileğiyle, İYİ Kİ VARSIN kıss takılara bayıldığımı söylemişmiydim çok tşk ederim tatlım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Güzeller güzeli gelinimiz,Mine'cim;2 seneye yakındır tanıyorum seni ve 2 seneye yakındır da seviyorum.. Forumdaki tavrına,insanlara yaklaşımına,kankinle olan diyaloglarına (Gece'm;bak ben seni unutmadım.. ),kırpık gözüne ve sadeliğine hep hayran kaldım..Yüzünü görmedim,bilemem ama gözümde canlanan Mine çok güzel.. Forumumuzun en güzel gelini oldun..Şimdi de hayırlısıyla engüzel annesi olacaksın..Umarım çileğinle ve sevdiğinle uzun yıllar sağlıklı,mutlu,huzurlu yaşarsınız..İyi ki doğmuşsun,iyi ki varsın.. Bu pasta da benden olsun.. Mine'mize engüzel hediyeyi aradım ama Allah'ın sana hediye ettiğinden/edeceğinden güzelini bulamadım..Bunun gibi bişi olucak sanırım.. Sevgilerimle.. Abicim bu güzel sözler karşısında duygulanmamak elde değil Zaten çok sulu gözlü oldum şu sıralar şimdi yine doldu gözlerim çok teşekkür ediyorum abicim herşey için SENDE İYİ Kİ VARSIN, İYİ Kİ TANIMIŞIM Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Doğum Günün kutlu olsun Minecim,güzel yavrunla nice sağlıklı mutlu yıllara inşaallah Herşey gönlünce olsun hayatta,seni seviyorum leylacım çok tşk ediyorum canım Amin inşallah bende seni çok seviyorum arkadaşım, İYİ Kİ VARSIN Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Dogdugun gün bulutları yırtarak bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata...Hep Sewgiyle Yaşa!NiCe YaşLara! SaygıLar.. sevgili jhonywalker çok tşk ederim Nedense ben resim işini bir tüylü haledemiyorum ama olsun sevenlerin ellerinden geldigince en güselerini hazırlamaya çalışmışlar.................Sevenlerinle sevdiklerinle ve ifadeleyden anladıgım kadarı ile yaşamınıza katılacak dünya tatlısı ile sevgi,saglık mutluluk dolu nice yıllar dilesem!!!!! sevgili Yayamaz Kayımca inan resim eklemiş kadar oldun sana da çok tşk ederim -kutlarım sevgili İNTERLOCK çok tşk ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Doğum Günü Kraliçesine T-M.Com Forum Yönetiminden ve Üyelerinden.... Tıkla ve Görüntüle >>> sevgili Admin ve ekibi, hepinize teker teker teşekkür ederim ellerinize sağlık Foruma yaklaşık 4 senedir üyeyim ve bugüne kadar ne yönetimde ki arkadaşlarımla ne de üye arkadaşlarımla hiç bir sorun yaşamadan bu zamana kadar geldik, umarım bundan sonra da aynı şekilde devam etmek ve birlikte olmak dileğiyle Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Doğumgünlerinin meleği Canım benim biricik meleğim Minecim bu yıl senin en özel yıllarından biri, umarım yeni gelecek üye dünyaya şans getirsin gelirken... Umarım bebeğin ve sen ve tüm ailen çok mutlu bir yıl yaşarsınız... İyiki doğdun, nice mutlu, uzun ve hayırlı senelere... Ablacım bu güzel sözler ve dileklerin için çok tşk ederim Sizleri çok seviyorum, İYİ Kİ VARSIN ABLACIM Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 doğum günün kutlu olsun mıneu abla daha nice yıllara inşallah yeşilsuyum tşk ederim tatlım doğum günün sana ve çileğine, sağlık mutluluk ve huzur getirsin mineu arkadaşım sevgi ile kal egsocum çok tşk ederim arkadaşım yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşayıp, hediyenin en güzelini alacaksın..iyiki doğdun mineu.. spice sana da çok tşk ederim tatlım -dilerim tşk ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 sevgili mineu iyiki doğmuşsun..iyiki evlenmişsin..bak harika bir hediye veriyor allah sana... mutluluklar..sağlıklar ve huzur diliyorum ailene...seni seviyorum bidenem sevgili frosenim çok tşk ederim canım Bende seni seviyorum dadlım gıymatlım İYİ Kİ VARSIN Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Canım herkese çok saygılı ve sevgili oldun her zaman Sen gerçekten en güzel şeylere layıksın ve dünyanın en güzel şeyine de sahipsin şu anda Sana ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim Seni seviyorum sarı şekerim şımartıyosun beni çok tşk ederim tatlım bende seni çok seviyorum, iyi ki varsın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 canım geçte olsa doğum gününü bende kutlamak istedim.nice mutlu sağlıklı ve sevdiklerinle beraber yıllar geçirmen dileğiyle mutlu yıllar canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 canım geçte olsa doğum gününü bende kutlamak istedim.nice mutlu sağlıklı ve sevdiklerinle beraber yıllar geçirmen dileğiyle mutlu yıllar canım güselimyasım benim tşk ederim inşallah hep birlikte daha nice seneler geçirelim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.