Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Admin Madagaskar - Madagascar (2005) Hayvanat bahçesinin hayvanları insan eliyle hazırlanmış çevrelerini, ekzotik ve vahşi ortam için terkediyorlar ve serüvenleri böylece başlamış oluyor... Dört arkadaş hayvanat bançesinden kaçtıktan sonra, ki onlar ve seslendirenler şöyle sıralanıyor: Aslan (Ben Stiller), Su Aygırı (Jada Pinkett-Smith), Zebra (Chris Rock) ve Zürafa (David Schwimmer), Afrikaya gönderiliyorlar. Bindikleri gemi penguenler tarafından kaçırılınca yanlışlıkla Madagaskara gidiyorlar. Orada başlarından geçen komik olaylara bayılacaksınız özellikle Chris Rock'a dikkat... Seslendirenler: Ben Stiller, Chris Rock ... Yönetmen: Eric Darnell ... Tür: Aile ve Çocuk Zoo animals leave the comforts of man-made habitats for exotic adventure in this animated family film. After escaping from the zoo, four friends -- a lion (Ben Stiller), a hippo (Jada Pinkett-Smith), a zebra (Chris Rock) and a giraffe (David Schwimmer) -- are sent back to Africa. When their ship capsizes, stranding them on Madagascar, an island populated by crazy critters, the pals must adapt to jungle life and their new roles as wild animals. Starring: Ben Stiller, Chris Rock ... Director: Eric Darnell ... Genre: Children & Family
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.