Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

çok yakın olduğum bir bayan bıkaç ay önce evlendi eşini de uzun yıllardır tanıyordum..şuan bayan mutsuz..eşinin çok değiştiğini söyluyor,sen böyle demıyordun dediğinde de o öncedendi demiş :unsure:

erkek bu bayanın çok peşinde koştu en sonunda sevgili oldular ve 6 yıl sonra evlendiler..çıkma dönemınde ustune düşen,ayağına terliğini getıren bir tipti şimdi ise kendın alsana terliğini dıye bağırıyor bayan yemek yaparken ıstemışdı(canlı şahıdım) :)

böyle örnekleri çevreden de duymuşuzdur..

ama neden böyle oluyor?elbette aynı evin içinde sorunlar olacakdır,ama tamamen değişen farklı bir kimliğe bürünen insanlara ne demeli?tabi bu erkek için de kadın için de geçerli..

evet evli forumdaşlarım cevap beklıyorum spıces ve radya buyrun :)

Gönderi tarihi:

ya ben evlı degılım ama yorum yapıcam:)aslında ınsanları degıstıren evlılık degıl onu getıren,ardından gelen sorumluluklardır.ınsan bır anda kendını boslukta hıssedebılır. ama senın dedıgın kadarda degısım olmaz onu solyıyım. ben erkek oldugum halde evlılıkten korkuyorum cunku ya bende boyle yapar sevdıgımı kırarsam dıye.ınsallah boyle bır olmam karsımdakı de boyle olmaz.(Amın)

Gönderi tarihi:
çok yakın olduğum bir bayan bıkaç ay önce evlendi eşini de uzun yıllardır tanıyordum..şuan bayan mutsuz..eşinin çok değiştiğini söyluyor,sen böyle demıyordun dediğinde de o öncedendi demiş :unsure:

erkek bu bayanın çok peşinde koştu en sonunda sevgili oldular ve 6 yıl sonra evlendiler..çıkma dönemınde ustune düşen,ayağına terliğini getıren bir tipti şimdi ise kendın alsana terliğini dıye bağırıyor bayan yemek yaparken ıstemışdı(canlı şahıdım) :)

ama neden böyle oluyor?elbette aynı evin içinde sorunlar olacakdır,ama tamamen değişen farklı bir kimliğe bürünen insanlara ne demeli?tabi bu erkek için de kadın için de geçerli..

ben evli değilim..fakat naçizane gözlemlerimden durumu aksettiricem..

aslında cevap sorunun içinde..erkeği 6 yıl peşinden koşturmak ve ayağına terlik getittirmek..kimse aptal değil..malesefki insanların dünyasında hesapsız hiç bişe yok..asli kadın erkeğini yanında doğal davrandırtabilendir..

yine gözlemlerimden bir not ; hani hep sorarlar ya iyi erkek nereden bulunur yada iyi erkek nedir diye..ben geç evlenen erkeklerin genelde iyi erkekler olduğunu gördüm..vede ne istediğini bilen..

-- :)

Gönderi tarihi:

Evlilere sorulmuş gerçi ama..bir kaç kelime çiziktireyim dedim..

Bence asıl mesela sahiplenme duygusu kendi malın görme,evlilik öncesi böyle bir garantin yok evlenince nasılsa bana ait düşüncesi ve maalesef bizim toplumumuzda erkekler böyle..

Birazda kadınlarda hata var,bunun olacağını bile bile evlilik öncesi naza biniyorlar sonrasındada hayal kırıklığı yaşıyorlar.En önemlisi ilişkileri rutinleştirmemek,herşey karşı taraftanda beklenmezki ama...

Gönderi tarihi:

Ya yok bizim millet biraz geleneksel olduğu için evlenmeyi, adam olmakla aynı tutuyorlar. Hele birde çocuk peydahladımı değmeyin adamlığına. Üç kuruşuda para kazandımı ondan adamı yoktur. Başkaları prof. ünvanı almıştır ama gider hademe ile çay içer, o kadar mütevazidir. Diğeri de yukardaki üçünü yapınca dünyayı şeyinde döndürür. Ataerkiliz işte napalım. Kadınlarda evlenince değişiyo. Onların değişmesinin nedenide aynı. Onlarda bi erkek sahibi oluyo neticede.

Gönderi tarihi:

Aslinda evlenince varsayilan degisimin sebebi yine insanlarin davranislaridir...Hani devamli derler ya «heyecan»,«ask» aslinda bunlar hep birer bahanedir...Insanlar evlendiklerindede flortteki gibi olsalar degisen pek bir sey olmaz...Ama iki tarafinda var olan hatalar evliligin uzerine karabasan gibi cokuyor...Kadin evlendim diyip,herseyi basitlestirmemeli,erkek nasil olsa artik benim deyip,kadini ikinci plana atmamali...Evliligin kotuye gitmesine neden olan diger bir unsur ise aile faktoru...Su bir gercektirki,kadin ve erkek,evlendiginde artik yeni kuracagi ailesine odaklanmali...Artik gozunde birinci planda kendi ailesi gelmeli...Annesini babasini atsin demiyorum,ama esine/karisina deger verdigi anlasilmali...Taraflar birbirlerini ezerse,ve bu gozukurse kadin/erkek basitlesir...Deger dustukce,sevgide gider...Gittikce gider...

Evlilik kasilikli sadakat ve sabir isteyen bir kurumdur...Kurallara uymakta evlenince insanlari degistirmez daha da asik eder..

Insanin sabah uyandiginda sevdiginin yuzune bakarak uyanmasi kadar guzel bir sey var mi?

Gönderi tarihi:

Söz hakkı tanıdığın ve bilir kişi tayin ettiğin için teşekkür ederim.. :D

....şimdik şöyle söliyeyim..

1-Annenin (güngörmüş bayan bir büyüğün olabilir) fikrini mutlaka alıcaksın...nede olsa tecrübe var,şıp diye anlarlar..kaçmaz :D

2-Bekarken peşinde terlik koşturuyorsa o erkek kesin numaracıdır uzak durcaksın.. <_<

3-En önemlisi kültürlü (ukala olmayacak) olacak , kendine güveni tam olacak ,kompleksliyse asla yaklaşma.. :P

bak bu son maddeler çok önemli;

6- öncelikle mükemmel erkek bulucam diye başlamıcaksın ,köle olmaya değer erkek bulacaksın... :islik:

Gönderi tarihi:

Söz hakkı tanıdığın ve bilir kişi tayin ettiğin için teşekkür ederim.. :D

....şimdik şöyle söliyeyim..

1-Annenin (güngörmüş bayan bir büyüğün olabilir) fikrini mutlaka alıcaksın...nede olsa tecrübe var,şıp diye anlarlar..kaçmaz :D

2-Bekarken peşinde terlik koşturuyorsa o erkek kesin numaracıdır uzak durcaksın.. <_<

3-En önemlisi kültürlü (ukala olmayacak) olacak , kendine güveni tam olacak ,kompleksliyse asla yaklaşma.. :P

bak bu son maddeler çok önemli;

6- öncelikle mükemmel erkek bulucam diye başlamıcaksın ,köle olmaya değer erkek bulacaksın... :islik:

7-dipnot;arama boşuna bulamasın ..bunların hepiciği böyledir...kadın olarak bize ,erkeklere şekil vermek düşüyor.. :excl: .. :yuvarlan::ayakvur:

Gönderi tarihi:

yorumlarınız çok güzel herkese tek tek teşekkur edıyorum...sanırım bu dizi filmleri bizi yanıltıyor..

ama bazı insanlar çok güzel rol yapıyor anlamak zor,evlenene kadar iyi bir aktör oluyorlar heralde evlendıkten sonra ise dublor oldukları ortaya çıkıyor sanırım :D

Gönderi tarihi:
7-dipnot;arama boşuna bulamasın ..bunların hepiciği böyledir...kadın olarak bize ,erkeklere şekil vermek düşüyor.. :excl: .. :yuvarlan::ayakvur:

:D

bu son madde tüm yazılanları çürütuyor yani :D

erkeklere şekıl vermekden kasdettiğiniz neydı efendım,lütfen mıkrofonu ağzınıza yaklaştırın

Gönderi tarihi:
yorumlarınız çok güzel herkese tek tek teşekkur edıyorum...sanırım bu dizi filmleri bizi yanıltıyor..

ama bazı insanlar çok güzel rol yapıyor anlamak zor,evlenene kadar iyi bir aktör oluyorlar heralde evlendıkten sonra ise dublor oldukları ortaya çıkıyor sanırım

bu son madde tüm yazılanları çürütuyor yani

erkeklere şekıl vermekden kasdettiğiniz neydı efendım,lütfen mıkrofonu ağzınıza yaklaştırın

öncelikle şu mikrofonu kapat başımıza iş açmasın :P

demek istediğim aynen senin belirttiğin gibi, aslında onlar aktör görevini yerine getiriyor ..iyi senaryo yazarsan iyi adam oluyorlar.. :D kötü yazarsan kötü.. :wacko:

sen evlenme boşver uğraşma böyle karışık işlerle.. :w00t::islik::ayakvur:

ama senin dediğin dublör konusuna bir açıklama isticem.... :huh::yuvarlan:

Gönderi tarihi:

evlilikte değişim tabiki olucak..sorumluluklar artıyor..iki kişiyken.. hopp aileler devreye giriyor..onun sapı bunun çöpü derken denge kayarsa huzur kalmıyor..

evlilik sevgi ve saygıyla yürür..bunlardan biri eksilir yada biterse yürümez zaten ..yada yürüyormuş gibi yapılır..

değişim olağan ama kötüye doğru gidiyorsa bir durup düşünmek lazım derim ben..yalancı biriylede evlenmiş olabilirsiniz..köprü olayı :D

ama arkadaşlar inanınki sevgiyle halledilmeyecek mesele yada sorun yok..yeterki karşılıklı olsun.. :)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hemen hemen bütün canlılar partnerlerini etkilemek için en güzel yönlerini gösterirler.Erkek tavus kuşunun kuyruğunu açıp dişisini etkilemeye çalışması,kuşların, ağustos böceklerinin ötüşleri vb..İnsanlarda da bu böyledir.Birine hayran olabilmek ve kendine hayran bırakabilmek.Bunun için ellerinden geleni yaparlar.Ancak evliliğin ilk gününden itibaren bu duygu törpülenmeye başlıyor ve zaman içinde yok olup gidiyor.Her iki taraf da kendisini cendereye kısılmış gibi hissetmeye başlıyor.Muhtemelen kız, vazgeçmek zorunda kaldığı diğer taliplerinin yada yarım bıraktığı kariyer yaşamının pişmanlığını duyuyor; erkek ise sırtına yüklenen sorumluluğun altında ezildikçe eziliyor.İnsanoğluna bahşedilmiş en yüce duygu olan aşk, yerini şüphe, kıskançlık, öfke , nefret gibi duygulara bırakıyor.

Gönderi tarihi:
ben evlıyım ve evlendikten sonra esımden daha büyük bir ilgi görmeye besladım bu kişiye göre degişir bence

eşiniz herzaman kendisi gibi olmuş anlaşılan,ne güzel mutluluğunuz daim olsun :clover:

Gönderi tarihi:
Hemen hemen bütün canlılar partnerlerini etkilemek için en güzel yönlerini gösterirler.Erkek tavus kuşunun kuyruğunu açıp dişisini etkilemeye çalışması,kuşların, ağustos böceklerinin ötüşleri vb..İnsanlarda da bu böyledir.Birine hayran olabilmek ve kendine hayran bırakabilmek.Bunun için ellerinden geleni yaparlar.Ancak evliliğin ilk gününden itibaren bu duygu törpülenmeye başlıyor ve zaman içinde yok olup gidiyor.Her iki taraf da kendisini cendereye kısılmış gibi hissetmeye başlıyor.Muhtemelen kız, vazgeçmek zorunda kaldığı diğer taliplerinin yada yarım bıraktığı kariyer yaşamının pişmanlığını duyuyor; erkek ise sırtına yüklenen sorumluluğun altında ezildikçe eziliyor.İnsanoğluna bahşedilmiş en yüce duygu olan aşk, yerini şüphe, kıskançlık, öfke , nefret gibi duygulara bırakıyor.

haklısınız..elbette kendını sevdiğine beğendırme çabası her ınsanda vardır;ama bazıları varki kendısını karşısındakıne uyarlayıp farklı bır kişiliğe bürünuyor,daha doğrusu kendısı gibi davranmıyor.gerçek kişilikler ortaya çıktığında da kıyamet kopuyor bır nevi :D nasıl ayrt edebılıriz acaba doğal olanla sahte olanı

Gönderi tarihi:
haklısınız..elbette kendını sevdiğine beğendırme çabası her ınsanda vardır;ama bazıları varki kendısını karşısındakıne uyarlayıp farklı bır kişiliğe bürünuyor,daha doğrusu kendısı gibi davranmıyor.gerçek kişilikler ortaya çıktığında da kıyamet kopuyor bır nevi :D nasıl ayrt edebılıriz acaba doğal olanla sahte olanı

/Aklıma basitçe şöyle bir şey geldi.Onun sizin dışınızdaki kişilerle , iş arkadaşlarıyla falan olan ilişkilerini gizlice gözlemleyin.Kendinizin orda bulunduğunu belli etmeden bunu yapabilirseniz doğal davranışları hakkında bir şeyler öğrenirsiniz.Ne ki sizin orda olduğunuzu farkederse oynamaya devam edecektir muhtemelen. :stuart:

• 6 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

çok yakın olduğum bir bayan bıkaç ay önce evlendi eşini de uzun yıllardır tanıyordum..şuan bayan mutsuz..eşinin çok değiştiğini söyluyor,sen böyle demıyordun dediğinde de o öncedendi demiş unsure.png

erkek bu bayanın çok peşinde koştu en sonunda sevgili oldular ve 6 yıl sonra evlendiler..çıkma dönemınde ustune düşen,ayağına terliğini getıren bir tipti şimdi ise kendın alsana terliğini dıye bağırıyor bayan yemek yaparken ıstemışdı(canlı şahıdım) smile.gif

evet evli forumdaşlarım cevap beklıyorum spıces ve radya buyrun smile.gif

insanlar deyismiyor sadece ilk tanistiklarinda yüzlerine maske takarlar , sonra zaman icersinde o maskeyi cikarirlar. her iki taraf birbirlerinin gercek yüzünü görmeye  baslarlar. alismadiklari bu durum karsisinda karsi tarafin  cok degistigini sanirlar oysa insanlarin degistigi zaman tanistiklari  ilk zamandir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.