Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl asık oldugunuz kısıye askınızı anlatmak ıstıyorsunuz. hangı sarkıyı secerdınız?( amator sarkılar da dahıl)
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl Yalancı Ayrılık - Ahmet Kaya Yoksun... umurumda bile değil Başucumda resmin hala duruyor Yoksun... defterimdeki yazın hiç silinmedi Eşiğimdeki ayak izin, hergün gelişin Gözlerimce gidişin hiç bilinmedi. Varsın böyle geçsin yabancı günler Varsın canımı yaksın yine yalnızlık Seninle doluyken baktığım dünler Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık. Yoksun... umurumda bile değil Dudağımda adın şiir oluyor Yoksun... ezberimdeki sevdan hiç okunmadı Eşiğimdeki ayak izin, hergün gelişin Yüreğime gidişin hiç dokunmadı. Varsın böyle geçsin yalancı günler Varsın canımı alsın yine yalnızlık Kokunu verirken vazomda güller Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık. --- şimdi yiğit kardeşim..hadise birazda ironi..gitmiştir..yalancı bi gidiştir..unutuşu yalancı..kaçışı yalancı ki hepte kendini kendi yakalarken..a-nı yalancı..susuşu yalancı..şimdiki yerinde duruşu hepten o yere yabancı ve o yere yalancı..üzücü mü dersin..biz yinede hayırlısı diyelim..aşkı mı anlatam şimdi ona..ben yalancı aşk bilmem ki.. --neyse yine kasıldım..forum oyunlarına takılıp yüzümde gereksiz bi sırıtış ve arada birde kikirdeyerekten akşamı edem..arrive darçee...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl Yazar Yalancı Ayrılık - Ahmet Kaya Yoksun... umurumda bile değil Başucumda resmin hala duruyor Yoksun... defterimdeki yazın hiç silinmedi Eşiğimdeki ayak izin, hergün gelişin Gözlerimce gidişin hiç bilinmedi. Varsın böyle geçsin yabancı günler Varsın canımı yaksın yine yalnızlık Seninle doluyken baktığım dünler Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık. Yoksun... umurumda bile değil Dudağımda adın şiir oluyor Yoksun... ezberimdeki sevdan hiç okunmadı Eşiğimdeki ayak izin, hergün gelişin Yüreğime gidişin hiç dokunmadı. Varsın böyle geçsin yalancı günler Varsın canımı alsın yine yalnızlık Kokunu verirken vazomda güller Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık. --- şimdi yiğit kardeşim..hadise birazda ironi..gitmiştir..yalancı bi gidiştir..unutuşu yalancı..kaçışı yalancı ki hepte kendini kendi yakalarken..a-nı yalancı..susuşu yalancı..şimdiki yerinde duruşu hepten o yere yabancı ve o yere yalancı..üzücü mü dersin..biz yinede hayırlısı diyelim..aşkı mı anlatam şimdi ona..ben yalancı aşk bilmem ki.. --neyse yine kasıldım..forum oyunlarına takılıp yüzümde gereksiz bi sırıtış ve arada birde kikirdeyerekten akşamı edem..arrive darçee... kasılma kardes bırak kendını.bazen ınsanlar bırseylerı soylemek ıcın sozcuklerı bır araya getıremıyor,toparlayamıyor.ıste orda sarkılar devreye gırer.bakarsın kı senın anlatmak ıstedıgın seyı sarkı bır anda soylemıstır.karsındakıde senı anlar boylece.ben boyle dusunuyorum. cevabın ıcın tesekkurler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.