Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl İçerde // Vizyon tarihi: 25 Ocak 2008Yönetmen: Alexandre Bustillo, Julien MaurySenaryo : Alexandre BustilloGörüntü yönetmeni: Laurent BarèsMüzik: François EudesTür: Korku, MaceraYapım: Fransa 2007 83 dakika (Renkli)Dil: FransızcaYapımcı Firmalar: Bir FilmDağıtıcı Firmalar: Bir FilmInternet adresi: www.alinterieur.fr/KonusuAlexandre Bustillo ile Julien Maury’nin yönettiği ve Beatrice Dalle, Alysson Paradis, Nathalie Roussel ve François-Regis Marchasson’ın başrolleri paylaştığı İçerde nefeslerinizi tutacağınız bir yapım.Hamileliği sırasında geçirdiği trafik kazasında eşini yitiren Sarah henüz kocasının yasını tutmaktadır. Doğumuna bir gün kala kendisini tanıyan gizemli bir kadın ansızın kapısında belirir. Sarah’dan ne istediği belirsiz olan bu kadının ortaya çıkmasıyla kâbus dolu anlar başlar. Bu, içerde ağır darbelere yol açacaktır.
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 17 yıl izlerken gerçekten beni geren ve sinirlerimi bozan bir filmdi..şu an hatırladım ve yine sinir oldum.
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 16 yıl beceriksiz fransız lardan bir kötü film daha anlamsız bir korku filmi bol şiddetle kurtarmaya çalışmışlar ama başaramamışlar eğer fransız polisi filmdeki kadar beceriksizse daha çooook ihtilal olur fransada )
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl beceriksiz fransız lardan bir kötü film daha anlamsız bir korku filmi bol şiddetle kurtarmaya çalışmışlar ama başaramamışlar eğer fransız polisi filmdeki kadar beceriksizse daha çooook ihtilal olur fransada ) Evet işte bu, kesinlikle katılıyorum. Bu kadarmı kötü bir film olur,sadece kanla şiddetle korku filmi yapmışlar sözüm ona,midenizin düşmanı değilseniz aklınızın ucundan bile geçirmeyin izlemeyi... Film başından itibaren kes,biç.doğra üçgeninde geçiyor konu yok hiç bir gerilim yok korkuyu desen hissetmiyorsun bile sadece mideniz ağzına geliyor o kadar çok merak ediyorum şu Fransız'lar ne zaman film çekmeyi öğrenecekler..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.