Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 boşta kalan karelerin icersine sadece 1 rakamını yerleştirmek, 10 - 15 saniye alıyor boşta kalan karelerin icersine sadece 1 ile 2 rakamını yerleştirmek, 25 - 30 saniye alıyor boşta kalan karelerin icersine karışık bir şekilde 1 - 9 rakamını yerlestirmek 30 - 40 saniye alıyor bunları yerleştirirken hicbirsinin doğruluğuna bakmadan tabi ki Dogru bir şekil de nasıl yapabiliyorsunuz 1 dakikanin altın da oysa bunlar kolay olanlar ~~ bir de Düzeyli ve Zor olan var ki, daha çok boş kareler var..ve zaman acısından Kolay ile Düzeyli ve Zor arasında pek fark da göremiyorum. ( rakamdan cok boş kare var bunlar da..insan saşırıyor, hangi rakam ile başlayacağını ) Saygılar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Bekliodum bunu senden Bir rakamı yerleştirmek en fazla 5 saniyemi alıo.. 1-9 bir kutu içini yerleştirmek en fazla 12 saniyemi alıo ( Ben susuyum en iyisi ) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Bekliodum bunu senden nereden bildin gercekten cok önceden düsünmüsdüm aciyim diye bu konuyu, bekledim belki acan olur da bende yararlanirim diye.. ama sabrim tükendi diye bilirim. 1 rakami 5 saniye icersin de Natalia, bu imkansiz desem kizma cok denedim 10 saniye yi kimi zaman buluyor fakat nadir. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 sudoku ip uclarını görmek istiyorsan birce linke tıkla http://www.sudokuturk.net/sudoku-ipuclari.asp videolu anlatım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Birce için çok iyi oldu bu Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Birce için çok iyi oldu bu şu demokrasi denilen şey yokmu bayılıyorum bu olaya... demokraside çareler tükenmez Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Çamlıca; Ayılana gazoz bayılana limon.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 sudoku ip uclarını görmek istiyorsan birce linke tıkla http://www.sudokuturk.net/sudoku-ipuclari.asp videolu anlatım Tesekkürler Larsie, umarim bir yarari olur Natalia tebrikler bu ara da gecmissin yine Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Tsk ederim canım Sen de bunu istiodun, geç de seninle yarışayım demiştin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 istersen simdi bi bak bakalim, sana güzel bi süpriz var orada... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gördüm canım geçmiş Sıra bende yani... Ya aslında iyi rekor yapıorum ama net yawaş oldugu için en az 7-8 sn. sonraya atıo Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 ben 9 dakkaada yaptım en kolayını... süperim bennnn sudokunu çok yaparsanız belli bir saatten sonra **** çıkıyor oluyor size su..oku Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 su..oku niye bende çıkmıyoki... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gördüm canım geçmiş Sıra bende yani... Ya aslında iyi rekor yapıorum ama net yawaş oldugu için en az 7-8 sn. sonraya atıo bunu simdi neden söyledin, ben yavaslama olayindan yararlanmaya calisiyordum... gercekten aksam üzerleri daha cok net yavasliyor sanki..ve sayfayi yenilerken o bölüm de..yukaridan asaya dogru cok yavas, önceden yazmis oldugun sayilar siliniyor.. bende daha silinme esnasin da hemen basliyorum doldurmaya.. en alta gelene kadar yarisini yapmis oluyorum bu sekil de. Tabi ki dogru yapacaksin ki, faydalanasin.. benim gibi yanlis eklersen, bu defa yanlisi arayim derken yine kazandigin zamani kaybediyorsun. ben 9 dakkaada yaptım en kolayını... süperim bennnn sudokunu çok yaparsanız belli bir saatten sonra ...ku çıkıyor oluyor size su..oku gercekten öylesin godzilla , bak 9 dakika ile yapmissin ilk oyununu, benim 13 dakikayi gecmisdi niye bende çıkmıyoki... oyunmu gözükmüyor spices Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 O yukarıdan aşağı yavaş meselesinden bende yararlanıorum bazen, ama aşağıdaki sayılar farklı olursa o zaman iş kötü işte Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 gercekten öylesin godzilla , bak 9 dakika ile yapmissin ilk oyununu, benim 13 dakikayi gecmisdi oyunmu gözükmüyor spices gözüküyor oynuyorum ve bazen çok uzun sürüyor bulmam .. ama su..oku çıkmıyor.. godzillanın dediği Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 nereden bildin gercekten cok önceden düsünmüsdüm aciyim diye bu konuyu, bekledim belki acan olur da bende yararlanirim diye.. ama sabrim tükendi diye bilirim. 1 rakami 5 saniye icersin de Natalia, bu imkansiz desem kizma cok denedim 10 saniye yi kimi zaman buluyor fakat nadir. boşlukları rakamla doldurmak (aynı rakamla) 45 sn mi aldı..bencede biraz zor.. ben en erken 2,5 dk civarında yaptım.(kolay)..natinin zor rekoruna bile yaklaşamadım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Natalia şaşırma aklımızı kaçırmaa Ben kolayı spices gibi 2.5 dk da yaptım en kısa ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 ben 9 dakkaada yaptım en kolayını... süperim bennnn sudokunu çok yaparsanız belli bir saatten sonra ...ku çıkıyor oluyor size su..oku bayılıyorum şu yorumlarına ya Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 bayılıyorum şu yorumlarına ya efeemmm bende size bayılıyorumm örtmenimmm Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Bir bilmecem var kontrol ediyorum ediyorum .. sayilarin hepsi tek yani 1..9 kadar sagdan sola yukardan asaga..vs.. ve hata yaptigimi göremedim Fakat sistem ilaki rakamlarin yeri degissin istiyor.. dogru yapti isem neden degiseyim ki istemiyorum kalsin öyle, yeterki dogru olsun. digelim ki hatam var bir yerde... gören varmi nerede Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Eger benimde gozumden kacmadiysa hatan yok birce.Sistemde boyle seylerin olmasi normal daha. Ama biz seni kazandi kabul ediyoruz Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 kazanma olayi yok candide ben onu öylesine oynamisdim pratik tiklayarak yani.. malesef hata varmis, ama nerede.. bulamiyorum ki Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Uyardigi bölüm 7---3---2---4---5---8---1---9---6 4---5---6---1---9---2---7---3---8 ~~~~~~~~~~~~~~~ istedigi gibi degistirir isem...dogru kabul etmesi icin. 7---3---6---4---5---2---1---9---8 4---5---2---1---9---8---7---3---6 hepsi iyi hos da, baglanti nerede bura da sonucta her ikimizinkisi de dogru, ona anlam veremiyorum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 yine ayni sekil de oynandi, kasitli 1 hata yaptim.... ...yerin de hatayi bildiriyor 7 kirmizi ~~~~ düzeltiyorum.. ...hepsini kabul ediyor. tek fark bura da, gercekten hata oldugu digerin de hata yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.