Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl ya arkadaşlar birisi bana yardım etsin bir süre önce bilgisayara format çektirdim. Format dan önce çalışn kameram çalışmamaya başladı, usb girişleri yazıcıyı görüyor, cep telefonunu görüyor ama web cam ve flash diski görmüyor ne olur yardım edin
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl ya arkadaşlar birisi bana yardım etsin bir süre önce bilgisayara format çektirdim. Format dan önce çalışn kameram çalışmamaya başladı, usb girişleri yazıcıyı görüyor, cep telefonunu görüyor ama web cam ve flash diski görmüyor ne olur yardım edin usb girişlerini tek tek dene hangisinde bulucağına bak flash diski... kameraya gelince setup'ını program ekle kaldırdan kaldır kameranın usb girişini pc ye takma kurulum cdsini tak programı yükle sonra usb kablosunu tak kamerayı bulunca yükleme devam edicek sorun devam ederse başka pc de dene onda görüyosa usb portlarında arıza vardır usb çoklayıcı ile bu sorunu çözebilirsin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.