Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Arkadaşlar, Dünyaya tekrar gelmesini istediğiniz insanlar diye bir anket başlatılmış! İçlerinde ATAM içinde oylama yapılmış! İşte size adresi, aman tıklamayı unutmayın! http://www.whoshouldliveagain.com/
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl tıkladım.. ama bişeyi merak ettim.. neden..? tek geri gelmesi istenenler listesinde sadece kadın olarak marylin alınmış acaba..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Arkadaşlar, Dünyaya tekrar gelmesini istediğiniz insanlar diye bir anket başlatılmış! İçlerinde ATAM içinde oylama yapılmış! İşte size adresi, aman tıklamayı unutmayın! http://www.whoshouldliveagain.com/ Tesekkür ederim sayin Efendi Türkler verdiginiz link icin. Tikladim ve yapilmasi gerekeni yaparak ATA'MIZIN tekrar gelmesi icin oy kullandim. 87% üzerinde oy alarak 1. sirada ATA. Saygilar
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Yazar tıkladım.. ama bişeyi merak ettim.. neden..? tek geri gelmesi istenenler listesinde sadece kadın olarak marylin alınmış acaba.. inceledim acaba bir gariplik varmi diye bir marylin almislar onu cözemedim bir bayaninda oldugunu yeni farketiyorum sizin sayenizde sayin spices o anketi yapanlarin tabiki o andaki ruh halini bilemeyiz.. herseye ragmen güzel bir anket tikladiginiz icin tesekkürler herzaman duyarli davraniyorsunuz sayin isyanci sizede ayriyetten tesekkürederim
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl tıkladım.. ama bişeyi merak ettim.. neden..? tek geri gelmesi istenenler listesinde sadece kadın olarak marylin alınmış acaba.. Sakın bi daha sen benden meraklısın deme spices çünkü sen benden daha meraklısın Hakkaten niye bi tek o var Belki listeyi yapanlar duygusal davrandı. Yani hayatı boyunca mutsuz olmuş belki bi şans daha vermek istemişlerdir olamaz mı Bu arada bende tıkladım tabii, keşke tekrar gelebilseydi bir mucize olup
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.