Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Deniz kızını getirene 1 milyon $ İsrailliler sahilde ‘denizkızı’ bekliyor. Hayfa yakınlarındaki Kiryat Yam Belediyesi’ne gelen ısrarlı ‘denizkızı’ ihbarlarını ciddiye alan belediyenin, mitolojik yaratığın varlığını kanıtlayanlara 1 milyon dolar ödül verileceği konuşuluyor. Bu ödülü yalanlayan Şehir Meclisi Sözcüsü Natti Zilberman, “Son birkaç ayda onlarca farklı ve birbirinden alakasız kişi bize gelip deniz kızı gördüğüne yemin etti” dedi. Denizkızını gün batarken gördüğünü söyleyenler sayesinde, yarı balık yarı kadın olan yaratığı görüntülemek için sahil boyunca kameralar kuruldu. “Sadece bir an göründüğünü” duyan İsrailliler ise, gözlerini hiç ayırmadan saatelrce ufka bakıyor. Aynı haberi okuyormuşuz Senin yazadığını düşündüm. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Aynı haberi okuyormuşuz Senin yazadığını düşündüm. ben yazadım ben yazadım ... ihihih Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 ben yazadım ben yazadım ... ihihih İzinsiz benim haberimi yazamak haaa hihhh Şikayet edeceğim seni yazamaktan :D Bak ya hiç yazım yanlışımı kabul eder miyim mütevazilik böyle birşey Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 İzinsiz benim haberimi yazamak haaa hihhh Şikayet edeceğim seni yazamaktan :D Bak ya hiç yazım yanlışımı kabul eder miyim mütevazilik böyle birşey senin mütevazilik dillere destan canım 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 senin mütevazilik dillere destan canım Biliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.