Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 sevgli mavi ne demeli ellerin dert görmesin ohh valla görüntü süper. Bir de ben hiç kavgacı değilimdir.Deniz kızı çok kavgacı pesss şimdi de kavgacı ben mi olmuşum hiç öyle huylarım yoktur mavi çok sessiz uysal bir kızım ben ben de nedense hep godzinin kavgacı oldugu kanısındaydım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 pesss şimdi de kavgacı ben mi olmuşum hiç öyle huylarım yoktur mavi çok sessiz uysal bir kızım ben ben de nedense hep godzinin kavgacı oldugu kanısındaydım hadi sen git uyu şimdilik affettim seni Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 hadi sen git uyu şimdilik affettim seni tabi savaşacak gücüm yok biliyorsun acıdın tabi halime ıspanak mı yesem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 yooooooooooooook sen çiğ köfte ye baaaaaaaaaak yaaaaaaaaaaaa şunun güzelliğine.... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 o nun hali yok ben yerim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 o nun hali yok ben yerim olmazzzzzzzzzzzzz,o yesin ona yaptım ben bi kere hem sana da yaptım....ne marifetliyim be(deniz kızı mütevazılığı) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 olmazzzzzzzzzzzzz,o yesin ona yaptım ben bi kere hem sana da yaptım....ne marifetliyim be(deniz kızı mütevazılığı) bu mütevazilik bulaşıcı mavicim yakında tüm form mütevazi olacak (yaşasın kötülük ) tabi en çok deniz kızına yakışır mütevazilik:))) mavicim bana yaptın ama godzinin gözü kaldı görüyorsun demi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Deniz kızı bak Godzilla senin çayı almasın diye ona da çay yaptım...uyan bak,apaydanlık bir gün...günyadınlar sevgili arkadaşım şimdi Ramamazan olmasaydı;kendimi çay içmek için bi yerlere atardım da;Allahtan değil...zaten işe geç kaldım...afiyetler olsun forumumuzun mütevazı kızı şimdi İstanbul'da olmak vardı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Deniz kızı bak Godzilla senin çayı almasın diye ona da çay yaptım...uyan bak,apaydanlık bir gün...günyadınlar sevgili arkadaşım şimdi Ramamazan olmasaydı;kendimi çay içmek için bi yerlere atardım da;Allahtan değil...zaten işe geç kaldım...afiyetler olsun forumumuzun mütevazı kızı şimdi İstanbul'da olmak vardı oy oyy ne güzeller böyle en sevdigim çay ve simitt sabah göremedim ama akşam yesemde olur gödziye yok sadece bana kısaknç da degilim ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 ama yanına krem peynir lazım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 ama yanına krem peynir lazım eee o da senden canem bir zahmet ( yoksa fal yok bak yakında gelebilirim ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 sen gel fala bak ben sana koli koli krem peynir alacam Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 sen gel fala bak ben sana koli koli krem peynir alacam bu sözünüzü hatırlatırım efendim simitte isterim ben bikere Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 kız ben sana simitçi alırım simit ne ki Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Sevgili deniz kızı...şiirini aldım...şimdi denizinde umut olan yağmur damlalarıyla...burada olamayacağım...şimdiden iyi bayramlar! Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Sana iyade siyarete geldim biraz gecikme ile olsa da fakat anca bitirebildim son düğümü az önce yaptım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Sevgili deniz kızı...şiirini aldım...şimdi denizinde umut olan yağmur damlalarıyla...burada olamayacağım...şimdiden iyi bayramlar! mavim bende yeni geldim yoktum umut dolu yağmur damlalarını hissetim sen yokken Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Sana iyade siyarete geldim biraz gecikme ile olsa da fakat anca bitirebildim son düğümü az önce yaptım bircemm canım ne güzeller böyle bunlar çok mutlu oldum görünce teşekkür ederim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Denizin kendini beğenmiş kızı kalk bak atı alan Üsküdar'ı geçti...bugün öğleye kadar iş yok;kaçtımda kaçmışken sana çay demledim...uyan bakem bu saattte kahve sağlığa sigara kadar zararlı ondan çay yaptım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Denizin kendini beğenmiş kızı kalk bak atı alan Üsküdar'ı geçti...bugün öğleye kadar iş yok;kaçtımda kaçmışken sana çay demledim...uyan bakem bu saattte kahve sağlığa sigara kadar zararlı ondan çay yaptım kendini begenmek mi kim ben mi azcık ya çok degil ki bikere mavim tşk ederim çay harika gitti sende olmasan kimse düsünmüyor Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 cok beyendım senın anı defterıne eklemek geldı ıcımden umarım sende beyenırsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 cok beyendım senın anı defterıne eklemek geldı ıcımden umarım sende beyenırsın tabiki begenirim tşler baharcım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.