Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kapıların Arkasında - Köpekleri Vurmak (2005)

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Kapıların Arkasında - Köpekleri Vurmak (2005) Beyond the Gates - Shooting Dogs

Nisan 1994'te Ruanda'da meydana gelen soykırımın yaşanmış bir bölümünü sinemaya aktaran film sizi dehşete düşürebilir. Bir katolik papaz ve stajer öğretmenin herşeyi geride bırakarak gözlerini ve kulaklarını bu vahşete kapatarak kendi yaşamlarına devam etme kararını verme olayını işleyen bu film beni çok sarstı diyebilirim. Film bu karar olayına eğilimi ve kendi içimdeki hiç bir şey yapamama dürtüsünün bana verdiği zararı sizde yaşayabilirsiniz diyorum... Film sinema olarak çok iyi çekilmiş bir film değil ayrıca oyunculuk anlamında da çok konuşulacak bir film değil diyorum... Ama Ruanda'da ne olduğunu anlamanız açısından güzel bir film... Ve bir şey daha bir sabah kalktığınızda kapı komşunuzu sizi öldürmek için elinde balta ile beklediğini görseniz ne düşünürsünüz onu merak ediyoru..!

Ayrıca fimin sorduğu aykırı soruyuda soralım: Bir şeyleri değiştirmek için hayatınızdan birşeyleri ne kadar riske atarsınız?

Yönetmen: Michael Caton-Jones

Oyuncular: Claire-Hope Ashitey, Hugh Dancy, Dominique Horwitz, John Hurt, Nicola Walker, Louis Mahoney

post-2-0-74072000-1348524024_thumb.jpg post-2-0-16536400-1348524026_thumb.jpg

As bloody genocide erupts in Rwanda in April 1994, a weathered Catholic priest (John Hurt) and a fresh-faced British teacher (Hugh Dancy) must decide whether to flee with their lives or tempt fate by staying behind. With thousands of Tutsis being slaughtered all around them, the choice seems easy, but thinking selfishly is anything but simple in this harrowing, well-crafted drama from director Michael Caton-Jones.

Director: Michael Caton-Jones

Cast: Claire-Hope Ashitey, Hugh Dancy, Dominique Horwitz, John Hurt, Nicola Walker, Louis Mahoney

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.