Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 arkadaslar ben abdülselam goodle ye ismimi yazdım bu ve benzeri siteler cıktı..bende meark ettım uye olmak ısteedım..umarım bu tesaduf bana bircok yenı arkadaslar getırır..gorusmek dılegıyle hoscakalın..S.A. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 aleyküm selam hoşgeldin...biraz acele ettin galiba nikinin son harfini yanlış yazmışsın... Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 hosbuldum arkadasım saol..ewet acele ettık :=)ama benım ısmımın bu sıteyle ne alakası var hala anlayamadım..neyse gorusmek uzere Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 hosbuldum arkadasım saol..ewet acele ettık :=)ama benım ısmımın bu sıteyle ne alakası var hala anlayamadım..neyse gorusmek uzere hoşgeldin abdulselam valla senin isminin bu siteyle ne alakası olduğunu sen bilcen nick olarak ismini yazmışsın ama onu da yanlış yazmışsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Hoşgeldin.. Dert etme yazmıştır biri önemli deildir, keyfine bak sen Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 aleyküm selam hoş geldin aramıza herşey var bu sitede o yüzden çıkmıstır Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 ewet bencede boyle forum sitelerine pek alıskın deilim ama yavas yavas ogrenıyorum nerde ne var dıye..ilk dikkatimi ceken şiirler oldu..oraya kendı şiirlerimden yazıcam inş..ayrıca samimiyetinizden dolayı teşekkur edrım..görüşmek dılegıyle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 hoşgeldin abdulselam valla senin isminin bu siteyle ne alakası olduğunu sen bilcen nick olarak ismini yazmışsın ama onu da yanlış yazmışsın Maaşallah bakıyorum da her taşın altında sen varsın kankim Hoşgeldiniz Abdulselam Umarım keyifli paylaşımlar olur Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Maaşallah bakıyorum da her taşın altında sen varsın kankim sankim kendin yoksun sen niye geldin o saman benim olduğum taşın altına Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Görsem gelemsdim zaten Bikere gelmiş ve yazmış bulundum artık Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Maaşallah bakıyorum da her taşın altında sen varsın kankim Hoşgeldiniz Abdulselam Umarım keyifli paylaşımlar olur Teşekkure edrım arkadasım..iyi vakıt gecircegımden emınım..ama isimlerini bilmiyorum..buarada sakaryada yasayan varmı yada erzurumda Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Teşekkure edrım arkadasım..iyi vakıt gecircegımden emınım..ama isimlerini bilmiyorum..buarada sakaryada yasayan varmı yada erzurumda erzuruma bi kere gitmiştim ama sakarya'yı hiç görmedim bile genellikle ankarada bulunuyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 erzuruma bi kere gitmiştim ama sakarya'yı hiç görmedim bile genellikle ankarada bulunuyorum Anlıyoruz Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 erzuruma bi kere gitmiştim ama sakarya'yı hiç görmedim bile genellikle ankarada bulunuyorum umarım birgün gorursun sakaryayı cunku cok şirin bir yer..bende ankaraya geldım bi kac sefer etimesgut ve kazan dı sanırım oralara geldım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Anlıyoruz çok sekisin umarım birgün gorursun sakaryayı cunku cok şirin bir yer..bende ankaraya geldım bi kac sefer etimesgut ve kazan dı sanırım oralara geldım.. merkeze uzak o dediğin yerler... bir daha ki gelişinde merkese in temam mı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 bende 1 sene kalmıştım sakarya kışlasında... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 çok sekisin merkeze uzak o dediğin yerler... bir daha ki gelişinde merkese in temam mı Efet öyleyim sakıncası mı vardı Olur merkesede iner bi dahaki sefere Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Artık gelirmiyim bilmiyorum ankaraya..ama cok soguktu orda okuyan arkadaslarım var inş. onları gormeye gidersem inerim merkeze.. bide siz ikiniz ne guzel atışıyonuz..sanırım uzun süredir tanışıyonuz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Maalesef uzun süredir tanışıyoruz kendisiynen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 bide siz ikiniz ne guzel atışıyonuz..sanırım uzun süredir tanışıyonuz hııı evet çok uzun zaman oldu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Memnun değilmiş gibi bir halin var kankim Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 bence biribirinizi kesin cok sewiyosunuz saqnkı bırazda kıskanıyosunuz birbirinizi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 bence biribirinizi kesin cok sewiyosunuz saqnkı bırazda kıskanıyosunuz birbirinizi Kim bis mi birbirimisi çok seviyoruz Allah korusun Ama kıskançlık konusunda haklısın Kankim çok kıskanır beni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Memnun değilmiş gibi bir halin var kankim yok cnm ne münasebet ıssız adaya düşmüş biri halinden ne kadar memnunsa bende o kadar memnunum halimden bence biribirinizi kesin cok sewiyosunuz saqnkı bırazda kıskanıyosunuz birbirinizi o kadar çok seviyorus ki, bunu tarif bilem edemiyorus ayrıca doğru söylüyosun kankim kıskançtır biras Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Kıs ıssız adaya bis bi kere düşmüşmüştük O zaman halinden gayet memnundun ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.