Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
İronik yazınıza bayıldım sevgili deniz.Hayal kurmakla gerçek arasındaki o ince çizgide siz ne kadar geniş vizyon sahibi olabiliyorsunuz bilmiyorum.

Kültür bakanlığını İstanbula taşısanız ne olur.Ülkede kültürel bir atılım yüz yıldır olmadıda şimdimi olacak.Kendisini yetiştirenlerle ******* arasında

bir uçurum var aramızda işte bizde buna isyan ediyoruz demek yerine,neden lafı eveleyip geveliyorsunuz.70 yıldır hayal kuran kimdi deniz.

Şimdi sokağa bakıpta ağlayan kim.? Türkiyedeki bankaların toplam aktifinin deutsch'e bankın toplam aktifinden az olduğunu gururla söyleyebiliyorsunda,

Bu ülkede yaşayan 100 insanın okuduğu kitabın bir almanın okuduğuna eşit olduğunu niye göremiyorsun.Hadi bir türk bir dünyaya bedeldi diyelim.

100 türk kültürel ve bilgi bakımından bir alman etmiyor diyebiliyormusunuz.Yok hayır,ülkenin 70 yıllık geleceğini yok sayıp şimdi yapılan bir takım

size göre( ali cengiz oyunlarına) hayır denilecek.Yarım asırdır halka hayır demeyi unutturanların kavminden gelmiyormusun.Yada çok modern bir

insan görüşüne sahip olabilirsiniz.Dayatmacılık sizin atalarınızın ruhunada sinmemişmiydi.Onlarda alttakine tepeden bakan bir halatiruhiye içinde

nasılsa bunlar hiçbirşeyden anlamaz demedilermi....Değişim elbet kimilerini rahatsız eder.Ama her değişim kendi içinde muhaliflerini ve yandaşlarını

beraberinde getirir.Dedimya ankara dünya yok olana kadar başkent kalsın.Nasılsa orada yaşayanlarda halinden memnunlar.Sadece bizim bu

basit vizyonumuzu eleştirirken sizin o asil vizyonunuzun yerlerde sere serpe yattığını unutmayın istedim...

Amacım başkada birşey değildir....

sevgili markus.vizyonumun genişliği nedir bilemiyorum.belkide ufku olmayan biriyim.bilmediklerimin,bildiklerimden fazla olduğuda kesin.bu ülkenin küllerinden doğduğunu biliyorum mesela.işgal edilmişken,milli bir direniş hareketiyle kurulduğunu.kurucu heyetinin ve kurucusunun yeni bir devlet,le beraber bir devrime,de imza attıklarını.yeni devleti oluştururken felsefesini , başkentini,hukuk düzenini,yönetim biçimini,laikliği,çağdaş değerleri,ülke içindeki gericilere,dışarıdaki düvel i muazzama,nın muhalefetine rağmen oluşturduğunu.ayrıca eksikliklerine rağmen müslüman ülkeler arasındaki yegane demokratik ve laik sistemin üzerine titrememiz gerektiğini biliyorum.hiç kusura bakma.dünyadaki son 5 yıldaki finansal genişleme ile ekonomisi morfinlenmiş ve sahte bir cennet yaşayan ülkemiz çok uzun olamıyacak bir sürede ekonomisini duvara toslatmak üzereyken.80 yıllık birikimini bütçeyi tutturmak için satarken.genel borçlanma son 5 yılda 210 milyar dolardan 430 milyar dolara çıkarılarak yaratılmış yapay ortam beni gaza getiremiyor.toplum yaşamındaki,sosyal hayattaki geriye gidişleri değişim olarak kabul edemiyorum.yırttık,büyüyoruz,zenginleşiyoruz ayarlarını yiyemiyorum.ekonomisi teslim alınmış bir ülkenin,bu durumun farkında olan bir vatandaşının ızdırabını yaşıyorum sadece.değerli markus.sizden mehil istiyorum.yani zaman .sere serpe, yerlere düşmüş, yerle yeksan olmuş vizyonumun bu zamana ihtiyacı var. umarım 1 yıl sonrada burada oluruz.türkiye, değişim,hayal ve dayatmacılık üzerine konuşuruz.saygıyla kalın

Gönderi tarihi:
sevgili markus.vizyonumun genişliği nedir bilemiyorum.belkide ufku olmayan biriyim.bilmediklerimin,bildiklerimden fazla olduğuda kesin.bu ülkenin küllerinden doğduğunu biliyorum mesela.işgal edilmişken,milli bir direniş hareketiyle kurulduğunu.kurucu heyetinin ve kurucusunun yeni bir devlet,le beraber bir devrime,de imza attıklarını.yeni devleti oluştururken felsefesini , başkentini,hukuk düzenini,yönetim biçimini,laikliği,çağdaş değerleri,ülke içindeki gericilere,dışarıdaki düvel i muazzama,nın muhalefetine rağmen oluşturduğunu.ayrıca eksikliklerine rağmen müslüman ülkeler arasındaki yegane demokratik ve laik sistemin üzerine titrememiz gerektiğini biliyorum.hiç kusura bakma.dünyadaki son 5 yıldaki finansal genişleme ile ekonomisi morfinlenmiş ve sahte bir cennet yaşayan ülkemiz çok uzun olamıyacak bir sürede ekonomisini duvara toslatmak üzereyken.80 yıllık birikimini bütçeyi tutturmak için satarken.genel borçlanma son 5 yılda 210 milyar dolardan 430 milyar dolara çıkarılarak yaratılmış yapay ortam beni gaza getiremiyor.toplum yaşamındaki,sosyal hayattaki geriye gidişleri değişim olarak kabul edemiyorum.yırttık,büyüyoruz,zenginleşiyoruz ayarlarını yiyemiyorum.ekonomisi teslim alınmış bir ülkenin,bu durumun farkında olan bir vatandaşının ızdırabını yaşıyorum sadece.değerli markus.sizden mehil istiyorum.yani zaman .sere serpe, yerlere düşmüş, yerle yeksan olmuş vizyonumun bu zamana ihtiyacı var. umarım 1 yıl sonrada burada oluruz.türkiye, değişim,hayal ve dayatmacılık üzerine konuşuruz.saygıyla kalın

Sayin DENIZZ görüslerinmize katiliyorum,maalesef bugün isminin altina Atatürk'ü ilave edip bu cevletle karsi olan,bircok isim var.Dün baska bir renkte bugün baska bir renkte olanlari artik taniyoruz,onlarin yazdiklarida kendileri gibi inandiriciliklarini kaybetmistir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

DIŞ Kapının mandalı...... :P

Öyleyse küresel dünyadaki cevabını yaz.

Bas bas bağırarak nereye gidebilirsin.

Küresel kriz tüm dünyayı sarıyor.

Karl marxı acayip bulanlar,

şimdi yeniden düşünmeye başladılar.

Tüketim toplumu hızla dünyayı bitiriyor.

Ve en acısı hem ekonomide ve hemde toplumsal hayatta

devrim düşünenler bir ulu önderin tırnağı olamadılar.

Tırnağı olsalardı daha farklı şeyler konuşurduk...

Yinede konuşacağız sevgili deniz.

Sonuna kadar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.