Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ANKET


Taylan Abi

Az bile midir? / Yok artık daha neler midir?  

6 üye oy verdi

  1. 1. Forum kuralları filan satırda denir ki;Üyelerin aldıkları uyarılar her altı ayda bir gözden geçirilir. Gözden geçirme kriteri son uyarıdan sonraki altı ay içinde hiç uyarı almamaktır. Uyarı sıfırlama:-Altı ay aktif durumda sitedeyken ve ileti postalayarak uyarı almadıysanız, uyarılarınız sıfırlanacaktır.Her iki uyarı arasında 6'şar ay gibi bir süre olsa, 10 uyarı mortingen ştraaaze olacağından, 9 uyarı boyunca 8x6=48 ay yani 4 yıl gibi bir süre içerisinde uyarı kontrolü yapılmayacak demektir. Bu 4 yıl sizin için ne derece uygundur?

    • "Az bile" midir?
      1
    • "Yok artık daha neler" midir?
      5


Önerilen İletiler

benim düsünceme göre demek isteniyorki eyer 9.puna ulastiniz ne yapiyoruz aktif sekilde alti ay bir daha puan almamak sartiyla forumla ic ice yasamimizi devam ediyoruz ..

 

sonrasi herhalde hersey normale girdigi icin,, karsilikli bu basaridan dolayi temiz bir sayfa aciliyor.. bununda sekli puanlarin sifirlanmasi herhalde diye düsünüyorum!!!

 

öbür sekli trencilik oluyor yani bu haliyle raydan cikma ihtimali cok cünkü raylar bile haftada kontroldan gecer!! tabi benim raylarim celikden,, demir döküm degil,, kontrola ihtiyacim yok derseniz .. oda ayri konu.. o zaman yapacak birsey yok?

 

 

:shuriken:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.