Φ deren Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 http://www.deren-fm.net.tc/ Nette bi radyo AKTIVEX PROGRAMI YUKLEMEK ISTEYECEKTIR (COK KISA)HEM ARAKADAS CANLISI HEM GUZEL MUZIKLER CALIYORLAR ZIYARETLERINIZI BEKLERIZ. Alıntı
Φ deren Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 hayırlısı ama istediğim müzikleri dinleyemedim Alıntı
Φ cardinall Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 slm godzilla. görüşüne saygı duyuyorum. istek yapıp ta çalmadığımız zaman bu yorumu yapsaydın haklısın derdim. tabi müzik zevklerimiz uyuşmuyor da olabilir. ama yinede ziyaretimize geldiğin ve yorum yaptığın için teşekkür ederiz. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 slm godzilla. görüşüne saygı duyuyorum. istek yapıp ta çalmadığımız zaman bu yorumu yapsaydın haklısın derdim. tabi müzik zevklerimiz uyuşmuyor da olabilir. ama yinede ziyaretimize geldiğin ve yorum yaptığın için teşekkür ederiz. selam biraz karışık geldi ben radyo değil de istediğim şarkıyı dinleyeyim dedim ama karışıık geldi biraz daha netleştirirseniz iyi olur ben kontrole gelicem ona göre... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.