Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 17 yıl http://www.deren-fm.net.tc/ Nette bi radyo AKTIVEX PROGRAMI YUKLEMEK ISTEYECEKTIR (COK KISA)HEM ARAKADAS CANLISI HEM GUZEL MUZIKLER CALIYORLAR ZIYARETLERINIZI BEKLERIZ.
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl slm godzilla. görüşüne saygı duyuyorum. istek yapıp ta çalmadığımız zaman bu yorumu yapsaydın haklısın derdim. tabi müzik zevklerimiz uyuşmuyor da olabilir. ama yinede ziyaretimize geldiğin ve yorum yaptığın için teşekkür ederiz.
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl slm godzilla. görüşüne saygı duyuyorum. istek yapıp ta çalmadığımız zaman bu yorumu yapsaydın haklısın derdim. tabi müzik zevklerimiz uyuşmuyor da olabilir. ama yinede ziyaretimize geldiğin ve yorum yaptığın için teşekkür ederiz. selam biraz karışık geldi ben radyo değil de istediğim şarkıyı dinleyeyim dedim ama karışıık geldi biraz daha netleştirirseniz iyi olur ben kontrole gelicem ona göre...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.