Misafir güzelim Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Merhaba arkadaşlar,forumunuzu daha önceden takip etmekteydim.Çok beğendiğim için aranıza katıldım.Umarım güzel paylaşımlarımız olur.Kendimi kısaca tanıtayım.İnsan kendini nasıl anlatır bilemiyorum ama elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım:Yaşamayı çok seven,kendiyle barışık,en zor zamanlarda bile gülmeyi başarabilen biriyim.Üniversite okuyorum.İyi bir yaşam sürmek ve birazcık da çalışmanın keyfine varmak için...sevgiyle kalın... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Bakalım kaynaşacak mıyız.. Hoşgeldin.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Hoşgeldin güzelim.. kaynaşmaktan kolay ne var..? bak,kaynaşıverdik bile.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Hoşgeldin... O gözler niye öyle fel fecir okuyo bakiim.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Hoşbulduk arkadaşlar.Hepinizi o kadar merak ediyorum ki,resimlerinizin yayınlandığı bir bölüm var mı?Görmek isterim.İlginize teşekkür ederim.Görüşmek üzere... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Hoşbulduk arkadaşlar.Hepinizi o kadar merak ediyorum ki,resimlerinizin yayınlandığı bir bölüm var mı? Görmek isterim. İlginize teşekkür ederim. Görüşmek üzere... Hoşgeldiniz...... güzelim...........,,, gel beraber gezelim..... Hayhay ne demek...msn,cep,facebook hatta randevuda verebilirim görüşmek üzere..... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Çok teşekkür ederim,ilgi gördüğü yerden başka bir keyif alıyor insan...Tanışmamız şimdilik yeterli tatlı arkadaşım.Görüşmek üzere...sevgiyle kalın... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Teşekkür ederim,hoşbulduk. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 güzelim bizde seni görmek istiyozzz öle bi bölüm açılırsa imzalı bi fotomu koyacam zaten hoş geldin aramıza Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 güzelim bizde seni görmek istiyozzz öle bi bölüm açılırsa imzalı bi fotomu koyacam zaten hoş geldin aramıza Bence videonu koy Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Çok teşekkür ederim arkadaşlar,çok zarifsiniz.Fakat ben foruma uğradığımda sizleri çok fazla göremiyorum,forumda kendimi yalnız hissediyorum nedense.Görüşmek üzere...sevgiyle kalın... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Hosgeldiniz. Kahve icermisin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Çok teşekkür ederim arkadaşlar,çok zarifsiniz.Fakat ben foruma uğradığımda sizleri çok fazla göremiyorum,forumda kendimi yalnız hissediyorum nedense.Görüşmek üzere...sevgiyle kalın... bi saat ver ona göre forumda buluşalım çay kahve bişey içermisin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Bence videonu koy tamam videomuda koydum güzelim beni merak ediyorsan http://larsieserkan.spaces.live.com/ tıkla görürsün merakın giderir.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Cidden koymuş ya Kendini öle her ulu orta yerde serme be Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Ben akşam bu saatlerde açabiliyorum ancak,LaRsiE_ Serkan videonu izledim...........Bir nescafe alabilirim DeepBlue,iyi giderdi akşam akşam.Görüşmek ümidiyle,hoşçakalın. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Ben akşam bu saatlerde açabiliyorum ancak,LaRsiE_ Serkan videonu izledim...........Bir nescafe alabilirim DeepBlue,iyi giderdi akşam akşam.Görüşmek ümidiyle,hoşçakalın. kahve içipmi izledin yoksa videomu natali videom zaten vardı nie kendimi saklıyım ben kendiyle barışık bi insanım Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Akşamları mutlaka nescafe içerim,bu iletiyi yazdıktan sonra da gidip kendime güzel bir kahve yaptım,isteyen arkadaşlara da yapmak isterdim fakat ancak sanal ortamda hayali bir kahve ikramı olabilir.Buyrun arkadaşlar..KAHVE...(kahve ifadesini bulamadım,yazısını gönderdim ) Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 (_)P (_)P sen suyu getir güzelim Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Hoşbulduk arkadaşlar.Hepinizi o kadar merak ediyorum ki,resimlerinizin yayınlandığı bir bölüm var mı?Görmek isterim.İlginize teşekkür ederim.Görüşmek üzere... hoşgeldın arkadasım bende senın gıbı yenıyım ..gorusmek uzere..hoscakalın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.