Φ EyLanxtiN Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Görülen ufo resimleri , yalanmı dolanmı bilmem bunlardan daha çok var Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 ya walla bu konu benimde çok kafamı karıştırıyor yani şu koskoca evrende bizim dışımızda bi canlı olmadığını kabul etmekmi etmemekmi doğrusu bilmiyorum ama sanırım evrenin tek sahibi biz değiliz gibi Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 2-4 no lu ufo lar alman ufoları turbo dizelle çalışır 18 lik lezer topu var hafif seslidir üstünde renkli ışık saçan kuvvetli ışığı vardır. gerçek ufo sessizdir gece ışık yakmayada ihtiyacı yoktur. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 2-4 no lu ufo lar alman ufoları turbo dizelle çalışır 18 lik lezer topu var hafif seslidir üstünde renkli ışık saçan kuvvetli ışığı vardır. gerçek ufo sessizdir gece ışık yakmayada ihtiyacı yoktur. lena özür dileyerek soruyorum, nerden biliyorsunuz geceleri ısıga ihtiyacları olmadıgını... Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Benim 45 senelik hobim, haktan akdoğanada dünyadaki ufo araştırma cemiyetlerinin adresini verdim. Ufo lar manyetik ışık kullanırlar ışık la ilgisi olmaz, dünya yapısı ufolar tepesindeki ışıkla helogon ışık saçar tecrübeli birisi bunu ayırd edebilir. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Ya ben bişey sorucam, şimdi farkettim! Bu ufo resimlerinde; ufolar çekildiğin yılın teknolojik özelliklerini taşıolar! Acaba bunlardamı bizle aynı teknolojiye sahipler! mesela çok eski resimlerde ufo oyunca gibi ama daha yakın senelerde biraz daha görkemli ufolar oluyo! Bunu bir düşünün! Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Belki teknolaji ilerlemedir. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Sağlam bişey yapmadan hemen başka gezegenlerimi gözetlemeye başlamışlar! İlk çekilen ufo resimdeki ufolar edki alimünyum çaydanlıklara benziyolar be Alıntı
Φ berkeroz Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 walla büyütecle baktım Güral Porselen yazıooo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 walla büyütecle baktım Güral Porselen yazıooo Kütahya yazıo olmasın.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 ben size fotomontajla bunun daha harikaları olan ufo resimleri yaparım. photoshopa falan gerek yok. en basit fotoğraf basım tekniğiyle bile. uzaylıarl varmıdır yok mudur bu ayrı bir konu ama bunlar kesinlikle "fake ulan fake" ABD yasak bölgede kimyasal silah ve biyolojik deneyler yaparken o bölgede uzaylı muhabbeti yaymış ve rahat rahat çalışmıştır. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 BEN RESİMLERE BAKMADIM AMA NE KADAR SAÇMA OLDUKLARINI TAHMİN EDEBİLİYORUM... İNANMIYORUM BEN BÖYLE ŞEYLERE Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Zaten görenlere kaçanlara ödül filan vermediler, sen raslarsan eyer rahatça yanlarına gidersin. Alıntı
Φ tayfa Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 ya ben şunu anlamıyorum ufolar nereden buluyoda yapıyo bu gemiyi yaw Alıntı
Φ koko Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 2-4 no lu ufo lar alman ufoları turbo dizelle çalışır 18 lik lezer topu var hafif seslidir üstünde renkli ışık saçan kuvvetli ışığı vardır. gerçek ufo sessizdir gece ışık yakmayada ihtiyacı yoktur. LenA, bu bilgiler icin merci, ama gercek ufo'larin bu tip oldugu ne belli. bu konular biraz shaibeli bence. mesela farsiz ufo neden olsun? ya da neden olmasin? evrende yanliz olmadigimiz gercek ama ufolar uyduruk gibi mi acaba? Alıntı
Φ SaNTo Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Bu ufo resimleri gerçek midir, değilmidir kestirmek zor ama uzayda bizim dışımızda yaşamların aktığı ve bir kısmının bir şekilde geldikleri mümkün gibi. UFO, Tanımlanamayan gök cisimleri demektir. Nasa israrla bunu inkar etsede size bir kaç olay hatırlatmak istiyorum. Amerika'da resmi çekilen garip yaratıklar var CIA ajanlarının yakaladığı. Sonradan yalanlandı. Moscova'da gündüz vakti, herkesin gözü önünde, parkta görünen yaratıklar var. Sonradan, Rus Hükümeti açıklamadan kaçındı. Uğur Dündar'ın bir programınada konu olmuştur. İki THY pilotu, ki biriyle çok sonraları, tanışma şansım olmuştu. Yanlarında uzun süre uçmuş bir Ufo'dan bahsettiler. Nevşehir - Niğde civarı gene Ufo'lardan bahsedilmişti uzun süre. Buna ilişkin Nasa araştırma ekibi yolladı. Uydudan, tarama şansı varken, nedensiz bir şey için, Amerika kalkıp bir ekip yolllasın ilginçtir. Yalnız bu konuda enteresan bir şekilde tüm hükümetler, anlaşmış gibi, ya sessiz kalıyorlar yada yalanlıyorlar. Evren çok geniş bir boyut. Evrenin en dış merkezindeki Samanyolu Galaksisinde, en dışlarında yeralan bir Güneş sisteminde yeralıyoruz. En yakın Galaksi olan Andromeda'dan - Samonyoluna, ışık hızı ile bile ulaşmak, insan ömürlerini aşıyor. Teorik olarak bizim galaksimiz dışından gelmeleri, bizdeki canlılık formu için mümkün gözükmüyor. (Gelen formlar her ne ise, tanımlanmaları aşağı yukarı insan gibi formlar, kafa, bacak kol vb. olduğu söyleniyor.) Daha farklı bir enerji ve bizim bildiğimiz en büyük hız "ışık hızından" daha öte şeylerde belki var. Belkide insanlar toplu olarak bir halisinasyona açık. Bu sonsuz, karanlık ve soğuk evrende, bir küçücük mavi gezegende, sıkışmış bir yalnızlığı yaşamayı, içten içe reddetmekten kaynaklanıyor. SaNTo... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Fake bunlar Fake Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 arkadaşlar çok üzgünüm ama bu lanet olası aletlerden geçenlerde kırıkkalede göründü diyolardı yemin ederim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Ya ben bişey sorucam, şimdi farkettim! Bu ufo resimlerinde; ufolar çekildiğin yılın teknolojik özelliklerini taşıolar! Acaba bunlardamı bizle aynı teknolojiye sahipler! mesela çok eski resimlerde ufo oyunca gibi ama daha yakın senelerde biraz daha görkemli ufolar oluyo! Bunu bir düşünün! ya süper bidüşünce ya haklısın Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 şiş ben rüyamda uzaylı gördüm ........ gerçek olmayan bişey nasıl rüyama girebilir.....hıııı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 niye ufolar hep yuvarlak Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 HEPSİ TENCERE KAPAĞI İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE. Hem siyahx doğru söylüyo!!!Neden hepsi YUVARLAK??? Demek ki ufolarda bi gariplik varrr. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 teknolojii arkadaşlar........ bizim teknolojimiz bile bir tencere kapagı yapmamıza yeterli değil Alıntı
Φ nazifyetim Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 tamam uzayda bişeyler var kabul ediyorum ama ne zaman bi ufo resmi olsa hep bulanık oluyo kardeşim HD diye bişey duymadımı bu adamlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.