Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Bence artık senin de bir anı geçitin olmalı Seninle arkadaşlığımız tee M.Ö 'lere falan dayanır.. Bilirsin çok güzel günlerdi o günler Seni tanımış olmaktan çok mutluyum Psikologum ( Zamanında çok yardımcı oldun saolasın ) Aslında söyleyeceklerim o kadar çok ki senin hakkında, yazmakla bitmez ama gel gör ki tıkandım Sende az çok bilirsin senin hakkında düşündüklerimi.. Seninle arkadaşlığımızın hiç bitmemesi dileğiyle... Bir Avril manyagı oldugunu bilerekten bu şarkıları sana armağan ediorum Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 aboww şaşırdım tşk ederim yorumların için avril içinde saol bu arada anılarımımı yazacan ben burda şimdi herşeyimi yazmasam etraf manyak kaynıyo dedikodu çıkmasın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazma canım tabiki de hepsini Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Ben de memnun oldum şimdilik seni tanıdığıma Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Dostluğun için tsk ederim Dozcum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Üçüncü Sahsın Şiiri. Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım Atilla İlhan Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 ooo kankiciminde ani defteri varmis nasilsin bakalim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 aaa ben ne zamandır bakmıyordum buraya kimse yazmıyor diye dolmus ya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 kardeşcim ben buraya daha önceden bişey yazmamıştım.. bi meraba demeye geldim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 hoş geldin benim küçük dünyama kardeşcağazım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 kardeşcim çay yaptım bize içelimde karşılıklı sohbet edelim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 bana yok öle mi ben caysız kaldım şimdi öyle mi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 bak bende buraya hıc kımseye daha yazmadım.sana yazmayla baslıyım o zaman.kardesım ıyı kı varsın.ben pek forumlara takılmam hatta hıc takılmazdım.ama nedense burada saplanıp kaldım.ıyı kı de saplanmısım senın gıbı bır dostum oldu. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 deniz kızı kuzum sana çay olmazmı kardeşcim nerdesin sen ya...geliyorum sende gelöiş oluyosun ama bi karşılaşamadık Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 geldim canım msnede fink atıyodum sağol çaylar için içelim kardeşcağazım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 msn demek...al çayları gel orda konuşalım kardeşcim dicemde zaten konuşuyoz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Acı hatıralarla bu evde Bitmekte gün yine kederli... Sıkıldım bu sefer hakketen Büsbütün dağıttım kendimi... Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur? Ben bu saatte sevdayı bulsam ne olur? Aklıma gelenleri söylemem lazım Lafımın arkasaında durup dönmemem lazım Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta Hatta, belki bu şehri terketmem lazım... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 umarım daha iyisin... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Merhaba LaRsiE....Anı defterinde yer almak istedim.Sıcacık arkadaşlığın için teşekkür ediyorum sana.Çok sık görüşemesek de burada olduğunu bilmek çok güzel.Senin bu siteye ve foruma katkın gerçekten çok büyük.İyi ki varsın... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 vay vay vay neler yazılmıs ya öncelikle kardeşcağazım şiir çok güzeldi tşk ederim deniz kızı iyim kendimi toparlıyorum işte ve son olarak güzel insan güzelim uğraşıp birşeylerin emeğini verdiğin için çok tşk ederim sık sık görüşemiyoz evet iş temposu işte tatillerde denk gelemiyoz zamanlar tutumuyor işte herşey için tşk ederim hepinizi seviyorum canlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Cehennem Meleği Gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan gülüşünü as intihar koğuşlarına çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir nasılsa taşra hep hazırdır aşka Üzülme, sakın dönme kendine tesellisi ol cehennemin cehennemin son meleği ol Gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan gülüşünü as intihar koğuşlarına çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir Nasılsa taşra hep hazırdır aşka Cezmi Ersöz.. resimlerin cevabına eklicektim ama buraya geliyim dedim hem iilk.. bu şiiri çok severim he... güzeldir...kendini bulursun bazı yerlerinde... mutlu ol , mutlu kal mematim.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Üzülme, sakın dönme kendine tesellisi ol cehennemin cehennemin son meleği ol gerçekden bazı satırlarda insan kendini buluyor sağol bulutcum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.