Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 17 yıl Bence artık senin de bir anı geçitin olmalı Seninle arkadaşlığımız tee M.Ö 'lere falan dayanır.. Bilirsin çok güzel günlerdi o günler Seni tanımış olmaktan çok mutluyum Psikologum ( Zamanında çok yardımcı oldun saolasın ) Aslında söyleyeceklerim o kadar çok ki senin hakkında, yazmakla bitmez ama gel gör ki tıkandım Sende az çok bilirsin senin hakkında düşündüklerimi.. Seninle arkadaşlığımızın hiç bitmemesi dileğiyle... Bir Avril manyagı oldugunu bilerekten bu şarkıları sana armağan ediorum
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 17 yıl aboww şaşırdım tşk ederim yorumların için avril içinde saol bu arada anılarımımı yazacan ben burda şimdi herşeyimi yazmasam etraf manyak kaynıyo dedikodu çıkmasın
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl Üçüncü Sahsın Şiiri. Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım Atilla İlhan
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl aaa ben ne zamandır bakmıyordum buraya kimse yazmıyor diye dolmus ya
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl kardeşcim ben buraya daha önceden bişey yazmamıştım.. bi meraba demeye geldim
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl bak bende buraya hıc kımseye daha yazmadım.sana yazmayla baslıyım o zaman.kardesım ıyı kı varsın.ben pek forumlara takılmam hatta hıc takılmazdım.ama nedense burada saplanıp kaldım.ıyı kı de saplanmısım senın gıbı bır dostum oldu.
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl deniz kızı kuzum sana çay olmazmı kardeşcim nerdesin sen ya...geliyorum sende gelöiş oluyosun ama bi karşılaşamadık
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl geldim canım msnede fink atıyodum sağol çaylar için içelim kardeşcağazım
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl msn demek...al çayları gel orda konuşalım kardeşcim dicemde zaten konuşuyoz
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl Acı hatıralarla bu evde Bitmekte gün yine kederli... Sıkıldım bu sefer hakketen Büsbütün dağıttım kendimi... Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur? Ben bu saatte sevdayı bulsam ne olur? Aklıma gelenleri söylemem lazım Lafımın arkasaında durup dönmemem lazım Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta Hatta, belki bu şehri terketmem lazım...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl Merhaba LaRsiE....Anı defterinde yer almak istedim.Sıcacık arkadaşlığın için teşekkür ediyorum sana.Çok sık görüşemesek de burada olduğunu bilmek çok güzel.Senin bu siteye ve foruma katkın gerçekten çok büyük.İyi ki varsın...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl vay vay vay neler yazılmıs ya öncelikle kardeşcağazım şiir çok güzeldi tşk ederim deniz kızı iyim kendimi toparlıyorum işte ve son olarak güzel insan güzelim uğraşıp birşeylerin emeğini verdiğin için çok tşk ederim sık sık görüşemiyoz evet iş temposu işte tatillerde denk gelemiyoz zamanlar tutumuyor işte herşey için tşk ederim hepinizi seviyorum canlar
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl Cehennem Meleği Gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan gülüşünü as intihar koğuşlarına çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir nasılsa taşra hep hazırdır aşka Üzülme, sakın dönme kendine tesellisi ol cehennemin cehennemin son meleği ol Gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan gülüşünü as intihar koğuşlarına çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir Nasılsa taşra hep hazırdır aşka Cezmi Ersöz.. resimlerin cevabına eklicektim ama buraya geliyim dedim hem iilk.. bu şiiri çok severim he... güzeldir...kendini bulursun bazı yerlerinde... mutlu ol , mutlu kal mematim..
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl Üzülme, sakın dönme kendine tesellisi ol cehennemin cehennemin son meleği ol gerçekden bazı satırlarda insan kendini buluyor sağol bulutcum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.