Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 17 yıl Admin Kuzey Kutbunun Öyküsü (2007) Arctic Tale Size inanılmaz bir belgesel daha tanıtmak istiyorum. March Of The Penguin (Penguenlerin Yürüyüşü) yürüyüşüne çok benzeyen ve çok zor şartlarda çekildiği belli olan bu belgesel size Kuzey Kutbunun içinde bulunduğu şartları anlatması açısından çok önemli bir yeri dolduruyor diyebilirim. Bir Kutup ayısı ve Deniz Ayısının çocukları ile yaşama savaşını ve bizden (insanlardan) kaynaklı sorunların bu hayvanların yaşamını kötü yönde nasıl etkilediğini görmek açısından kaçırılmaması gereken bir başyapıt. Nanu ve Sheala seyrederken onları kucağınıza almak ve onlara güvenli bir ortam vermek isteyeceksiniz. Belgeselin sonunda bu hayvanlara nasıl yardım edebileceğinizle ilgili küçük bir şovda sunulmaktadır. Filmde beni en çok etkileyen cümle ise 'Kuzey kutbunda bir ölüm diğer bir çok hayatı kurtarıyor'. Kaçırmayın mutlaka izleyin... Özellikle çocuklarınıza, kardeşlerinize ve diğer çocuklara mutlaka seyrettirmelisiniz. Yönetmen: Sarah Robertson, Adam Ravetch Oyuncular: Queen Latifah, Preston Bailey, Kwesi Boakye, Christina Robinson Following the epic struggle of a tenacious young walrus and polar bear, this saga of survival amid the rapidly changing Arctic wilderness comes from the creators of March of the Penguins and An Inconvenient Truth. Queen Latifah narrates the life journey of Seela the walrus and Nanu the polar bear, from birth through maturity and parenthood, where the cycle begins anew and they pass what they've learned to the next generation. Director: Sarah Robertson, Adam Ravetch Cast: Queen Latifah, Preston Bailey, Kwesi Boakye, Christina Robinson
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl Kesinlikle cok guzel bir belgesel ve herkeze tavsiye ederim...Ben izledigimde aslinda insanlari kendilerine zarar vermekten cok dogaya hic bir zarari dokunmamis bu caninlilara nasil zarar verebildiklerini dusunmustum.. Aslinda un jour sur terre(earth) belgeselide cok guzeldi...Ama onun bakis acisi biraz daha kapsamli idi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.