Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 17 yıl Admin Sıkı Aynasızlar (2007) Hot Fuzz Londrada çok bilinen bir polis olan (Simon Pegg) amirleri tarafından küçük bir İngiliz köyüne atandığında sıkıntıdan patlamak üzeredir. Burada tanıştığı ve benim filmde en sevdiğim karekterle (Nick Frost) sokak çifti olacaklardır. Nick action filmlerine çok düşkün olmasından ve Simon'un ününü bildiği için devamlı ona action yaptırmak için türlü çareler bulur ve uygular ama köyde bunların dışında bazı garip olaylarda olmaktadır ve Simon'ın bunların kokusunu alması uzun sürmeyecektir... Benim hoşuma gitti... Size de tavsiye ediyorum... Seyredin... Yönetmen: Edgar Wright Oyuncular: Jim Broadbent, Steve Coogan,Timothy Dalton, Edward Woodward, Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Bill Nighy, Eric Mason A top London cop (Simon Pegg) is ready to die of boredom when his superiors transfer him to a sleepy English village to work alongside a blundering but well-meaning young constable (Nick Frost). Craving some real action, the big-city bobby may just get his wish when the town begins to stir with a series of grisly "accidents." Is foul play afoot in this seemingly idyllic hamlet? Edgar Wright (Shaun of the Dead) directs. Director: Edgar Wright Cast: Jim Broadbent, Steve Coogan,Timothy Dalton, Edward Woodward, Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Bill Nighy, Eric Mason
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Daha yeni izledim....Koye geldigi ilk gunler komikti...Cok mu ciddiye aliyordu isini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.