Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 (düzenlenmiş) MP3 Cutter Joiner, mp3, wav, wma ve ogg formatındaki ses dosyalarını birbirine çevirme programıdır. Ayrıca program sayesinde herhangi bir ses dosyasının içinden küçük bir bölümünü (örneğin sadece şarkının nakaratını) kesip çıkarabilirsiniz. İsterseniz bir çok dosyadan kesip çıkardığınız bu küçük bölümleri tek bir dosyada birleştirebilirsiniz. Tarih: 12 Temmuz , 2010 Düzenleyen: ChatMaster Telif haklarına aykırı linkler hemen kaldırılır... Turkish-Media.Com Forum Yönetimi Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 MP3 Cutter Joiner, mp3, wav, wma ve ogg formatındaki ses dosyalarını birbirine çevirme programıdır. Ayrıca program sayesinde herhangi bir ses dosyasının içinden küçük bir bölümünü (örneğin sadece şarkının nakaratını) kesip çıkarabilirsiniz. İsterseniz bir çok dosyadan kesip çıkardığınız bu küçük bölümleri tek bir dosyada birleştirebilirsiniz. kardeş paylaşımın için teşekkürler bu programın türkçe yaması yokmu acaba. Alıntı
Φ datco Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 nerede var download Linki arkadasLar ben indiremedim Alıntı
Φ ozel333 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 güsel paylaşım teşekkürler Alıntı
Φ nearadana Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 kardes bu program ıcın uyelı kaldım dowland yok :S ?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.