Misafir YARASA Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Kişi başına gelir muhasebesini tekrar gözden geçirmelisiniz durum sandığınız gibi değil, Büyüdük, geliştik, kişi başına düşen gelirimiz artıı. Nasıl olduğunu ben de anlamadım ama, Tarafsız arkadaşımız elbet açıklayacaktır (AKP nin açıklayamadığını; yalanlarla geçiştirdiğini). Bir gecede değişen rakamların açıklamasını bekliyoruz işi bilen arkadaşlardan! Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Bir gecede değişen rakamların açıklamasını bekliyoruz işi bilen arkadaşlardan! nüfusun önceki döneme göre 5 milyon kişi az çıkmasından saygılar Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 SORUN: Türkiye'nin gittikçe kötüleşen ekonomisi, cebimdeki parayla dün yapabildiklerimi bugün yapamamam. GÖZLEM: Eğer bunlar olumlu yönde seyrediyorsa korkulacak bir durum yokturhatta büyümeye devam ediyoruz enflasyon ise %90 lardan %10 lara kadar indi ve bu fiyat dengesi gerçek, çarşıda pazarda eskisi gibi her ay %10 artmayan artmayan ürünlere hepimiz şahit oluyoruz, halkı ilgilendiren kısım budur zaten YÖNTEM: nüfusun önceki döneme göre 5 milyon kişi az çıkmasından Teşekkürler... Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Teşekkürler... gelirin birden bire bu kadar farklı artmasının nedenini söyledim diğer nedenler ayrı konu, son nüfus dengesi hesaplanmamışkende yukarıdaki söylediklerim geçerliydi saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.