Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl Bana gelen bu e-postayı sizlerle paylaşmak istedim. Bunda doğruluk payı olabilir mi? Gerçi onca yaşadıklarımıza, gördüklerimize, duyduklarımıza bakılırsa hiç de yalan yanlış bir olay gibi gelmiyor insana. Çok ilginç bir bilgi. Birinci elden naklediliyor. Paylaşmakta yarar olduğunu düşündüm. Saygılarımla. E.Y. Sevgili arkadaşlarım yaşanmış bir olayı aktarmak istiyorum.İstanbulda annemlerin bir komşusunun kızı okulunu bitirmiş iş aramaktadır.Birileri aracı olur ve belediyelere iş yapan ve iktidar destekli bir firmaya iş görüşmesi için randevu alınır. Bu kızımız görüşme sırasında öz geçmişini ve referansını açiklarken görüşmeci şahıs kızın sözünü keserek; bırak şimdi bunları diyerek yan tarafında yığınla duran kara çarşaflardan bir tanesini alıp kıza uzatır. Bunun yanısıra kıza bir tane AKBİL (tren-otobüs-metro ve vapurda geçerli akıllı bilet ) vererek senin işin bu çarşafı giyinerek akşama kadar tren,otobüs,vapur v.s. bineceksin ve meydanlarda görüntü vereceksin der. Aylık 500 ytl maaş+sigorta +yemek vaadi ile işe alınacağı söylenir. Anlayacağınız gibi kızımız işi kabul etmediği için konu bizlere kadar ulaştı. Ben özellikle Üsküdar meydanında bu görüntülerin artışına anlam veremiyordum, cevabını öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim. Ayrıca bir gazetede çıkan yazıda türban kullanımının son dört yılda beş kat arttığı belirtiliyor. Bence bu araştırma çarşaf konusunda yapılmalı. Güzel günler umudumuz olmasın geleceğimiz olsun diyorum.
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl Bana gelen bu e-postayı sizlerle paylaşmak istedim. Bunda doğruluk payı olabilir mi? Gerçi onca yaşadıklarımıza, gördüklerimize, duyduklarımıza bakılırsa hiç de yalan yanlış bir olay gibi gelmiyor insana. Çok ilginç bir bilgi. Birinci elden naklediliyor. Paylaşmakta yarar olduğunu düşündüm. Saygılarımla. E.Y. Sevgili arkadaşlarım yaşanmış bir olayı aktarmak istiyorum.İstanbulda annemlerin bir komşusunun kızı okulunu bitirmiş iş aramaktadır.Birileri aracı olur ve belediyelere iş yapan ve iktidar destekli bir firmaya iş görüşmesi için randevu alınır. Bu kızımız görüşme sırasında öz geçmişini ve referansını açiklarken görüşmeci şahıs kızın sözünü keserek; bırak şimdi bunları diyerek yan tarafında yığınla duran kara çarşaflardan bir tanesini alıp kıza uzatır. Bunun yanısıra kıza bir tane AKBİL (tren-otobüs-metro ve vapurda geçerli akıllı bilet ) vererek senin işin bu çarşafı giyinerek akşama kadar tren,otobüs,vapur v.s. bineceksin ve meydanlarda görüntü vereceksin der. Aylık 500 ytl maaş+sigorta +yemek vaadi ile işe alınacağı söylenir. Anlayacağınız gibi kızımız işi kabul etmediği için konu bizlere kadar ulaştı. Ben özellikle Üsküdar meydanında bu görüntülerin artışına anlam veremiyordum, cevabını öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim. Ayrıca bir gazetede çıkan yazıda türban kullanımının son dört yılda beş kat arttığı belirtiliyor. Bence bu araştırma çarşaf konusunda yapılmalı. Güzel günler umudumuz olmasın geleceğimiz olsun diyorum.
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl Neden olmasın sevgili muki...Burası ortalığı bulandırmak değilmi? Amaç ülkede kutuplaşma yaratmak değilmi....Bunlar ne dindar diye geçinenlerdir nede laik diye geçinenler... Daha öncede böyle bir olay yaşamıştık,KAra çarşaf giyip Atatürkün posterini indirenler, daha sonra ifadelerinde maksatlı olarak yaptıklarını itiraf etmişlerdi... Bunlar artık, Türkiyede alışılması gereken konulardır... saygılar..
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl Bu Hikaye oldukça komik ve inandırıcılığı şaibelere dayalı.. Ayrıca Doğma Büyüme Üsküdarlı olarak bu görüntü yeni değiL ezeli ebedi bu görüntüler vardı...Üsküdar Fatihten sonra en çok Camii olan 2. İlçedir..Karacahmedi,Aziz mahmud hüdaii hz vesaire alimin türbeleri vardır..Dolayısıyla Hak verirsiniz ki bu görüntüler yeni değiL.. SaygıLar..
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl "... diyerek yan tarafında yığınla duran kara çarşaflardan bir tanesini alıp kıza uzatır. Bunun yanısıra kıza bir tane AKBİL (tren-otobüs-metro ve vapurda geçerli akıllı bilet ) vererek senin işin bu çarşafı giyinerek akşama kadar tren,otobüs,vapur v.s. bineceksin ve meydanlarda görüntü vereceksin der. Aylık 500 ytl maaş+sigorta +yemek vaadi ile işe alınacağı söylenir." Vallah bu çarşaf ve türban iş için "bayan" olmaya bile lüzum yok.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.