Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

BaşLatın ne oLacagını Yazın ve ’’Rename it’’ tusuna Basmanız YeterLi oLacaktır.Ufak boyutlu olması çok güzel yer kaplamıyor... Program XP de çalışıyor

• 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ellerine sağlık, teşekkür ederim, güzel bir şey...

hizmet nimettir.

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ARKADASLAR CEHALETIMI MAZUR GÖRÜN AMA BIRILERI RaR DOSYALARININ NASIL ACILDIGINI BANA IZAH EDEBILIRMI? TESEKKÜRLER....

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

ARKADASLAR CEHALETIMI MAZUR GÖRÜN AMA BIRILERI RaR DOSYALARININ NASIL ACILDIGINI BANA IZAH EDEBILIRMI? TESEKKÜRLER....

Kardeş winrar dosyasına iki kere tıkla bi sayfa çıkıcak onun içinde program var o programı tut ve nereye kopyalıcaksak oraya sürükle yada en basiti winrar dosyasına iki kere tıkla açılacak olan pencerenin içindeki dosyaya sağ tıkla çıkart de bu kadar :)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

çok güzel saolun

peki bu başlatın rengini değiştirmek mümkün mü? ben hiç sevmiyorum da yeşil yeşil

teşekkürler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

BEn bunu indiremiyorum ve başka bir yerde bir program daha indirmek istedim ama engelliyor nedeni ne olabilir yardımcı olurmusunuz...

Gönderi tarihi:

güzelmiş teşekkürler :clover:

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

rica ederim arkadaşlar

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ben daha önce denemiştim bilgisayarı kapatıp açınca eski haline geliyordu bu öyle değildir inş.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bişey değil dostum :D

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

dostum teşekkürler çok güzel oldu

Gönderi tarihi:

dostum programı indirdim ve kurdum.. başlat yazısı değişti. ama 10 dk sonra yıne başlat yazısı çıktı. aynı durum 3. ye tekrarlanıyor. anormallık ben de mı yoksa program da mı ? durmadan isim mi yazıp duracaz ?

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

tam anlamıyla başlat yerinde isminiz durmuyor programda anormellik var... :)

Gönderi tarihi:

Fay Larsie hocam alemlere akmışın :grin: Hoşgeldin :P

Pek yeri diil ama :rolleyes:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kah çıkarız gökyüzüne, seyrederiz alemi. Kah ineriz yeryüzüne seyreder alem bizi... natali :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.