Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl BaşLatın ne oLacagını Yazın ve ’’Rename it’’ tusuna Basmanız YeterLi oLacaktır.Ufak boyutlu olması çok güzel yer kaplamıyor... Program XP de çalışıyor
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl ellerine sağlık, teşekkür ederim, güzel bir şey... hizmet nimettir.
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ARKADASLAR CEHALETIMI MAZUR GÖRÜN AMA BIRILERI RaR DOSYALARININ NASIL ACILDIGINI BANA IZAH EDEBILIRMI? TESEKKÜRLER....
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ARKADASLAR CEHALETIMI MAZUR GÖRÜN AMA BIRILERI RaR DOSYALARININ NASIL ACILDIGINI BANA IZAH EDEBILIRMI? TESEKKÜRLER.... Kardeş winrar dosyasına iki kere tıkla bi sayfa çıkıcak onun içinde program var o programı tut ve nereye kopyalıcaksak oraya sürükle yada en basiti winrar dosyasına iki kere tıkla açılacak olan pencerenin içindeki dosyaya sağ tıkla çıkart de bu kadar
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl çok güzel saolun peki bu başlatın rengini değiştirmek mümkün mü? ben hiç sevmiyorum da yeşil yeşil teşekkürler
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl BEn bunu indiremiyorum ve başka bir yerde bir program daha indirmek istedim ama engelliyor nedeni ne olabilir yardımcı olurmusunuz...
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl ben daha önce denemiştim bilgisayarı kapatıp açınca eski haline geliyordu bu öyle değildir inş.
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl dostum programı indirdim ve kurdum.. başlat yazısı değişti. ama 10 dk sonra yıne başlat yazısı çıktı. aynı durum 3. ye tekrarlanıyor. anormallık ben de mı yoksa program da mı ? durmadan isim mi yazıp duracaz ?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar tam anlamıyla başlat yerinde isminiz durmuyor programda anormellik var...
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Kah çıkarız gökyüzüne, seyrederiz alemi. Kah ineriz yeryüzüne seyreder alem bizi... natali
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.