Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Vakısa suresi

35. Biz kadınları yeniden inşa ettik (yarattık).

36. Onları bâkireler yaptık.

37. Hep yaşıt sevgililer,

38. Sağın adamları içindir.

39. Bir çoğu öncekilerdendir.

40. Bir çoğu da sonrakilerdendir.

Bu ayetlerde cennete gidecek olan müslüman bayanların durumundan bahsediyor.

Biz inanmayanların azap görmesini anladık ama cennete giden müslüman bayanlara azap çektirmenin anlamı nedir, açıklayabilecek biri varsa gelsin?

Kadınların cennette yeniden inşa edilip bakire yapılması bir ödül değil,aksine azaptır. Zira hiç bir kadın ilişki esnasında bakirliğini kaybetmekten zevk almaz. Arap erkeklerinin bakire kadın merakı yüzünden, kadınlara acı çektirmek normal gelebilir ama, allah nasıl böyle bir şeyi onaylayabilir?

Sayın allah neden bu kadar kan görmeye meraklısın ?

Gönderi tarihi:

ateistforumdan alıntılayıp alıntılayıp aynı şeyleri buralara taşımanıza gerek yok sayın hoppa

kendi düşünce ve fikirleriniz varsa paylaşın yoksa okumak ve kendince yorum getirmek yeterlidir diye düşünüyorum.

saygılar...

Gönderi tarihi:
ateistforumdan alıntılayıp alıntılayıp aynı şeyleri buralara taşımanıza gerek yok sayın hoppa

Burada iki seçenek var:

1. Bu yazı orjinalde yine Sayın hoppa'ya aittir. Buraya da eklemiştir.

2. Bu yazı başkasınındır ve çalıntıdır. Ama yazılarını takip ettiğim için sanmıyorum ki o referans vermeden bu nu yapsın...

Gelelim yazının yararına. Ateistforumda ya da her hangi bir başka yerdeki bu fikri buraya taşımak burada ateistfoum ya da başka yerleri takip etmeyen insanlar için de bir kazançtır.

Ancak şuna her zaman karşıyım... Kitabi bilgiler uzun uzadıya copy/paste yapılmamalıdır. Alınan fikirler de referans verilmelidir.

Durumu en güzel biçimde de Sayın hoppanın açıklayacağını sanıyorum.

Gönderi tarihi:
Burada iki seçenek var:

1. Bu yazı orjinalde yine Sayın hoppa'ya aittir. Buraya da eklemiştir.

2. Bu yazı başkasınındır ve çalıntıdır. Ama yazılarını takip ettiğim için sanmıyorum ki o referans vermeden bu nu yapsın...

Gelelim yazının yararına. Ateistforumda ya da her hangi bir başka yerdeki bu fikri buraya taşımak burada ateistfoum ya da başka yerleri takip etmeyen insanlar için de bir kazançtır.

Ancak şuna her zaman karşıyım... Kitabi bilgiler uzun uzadıya copy/paste yapılmamalıdır. Alınan fikirler de referans verilmelidir.

Durumu en güzel biçimde de Sayın hoppanın açıklayacağını sanıyorum.

sizin demenize göre o zaman şöyle bir durum oluşabilir sayın yersoy:

bu yazıyı ateistforumda okuyan biri hazır cevap olarak orda bu yazıya cevaplanmış başkalarının emeğini çalıp burda cevap olarak verebilir ki bu çok sakıncalı bir durumdur ...yoksa haksız mıyım?

durumu en güzel biçimde sayın hoppa açıklasada ilk söylemimdeki durumun burada cereyan etmeyeceğine bir garanti verebilir mi?

yazının kazancına yada yararına gelince kimilerine göre şükür!! kimlerine görede açık buldum sevdasından öteye gidemeyecek bir yazıdır?

Gönderi tarihi:

Neymiş konu arkadaşlar?

Vakısa suresi

35. Biz kadınları yeniden inşa ettik (yarattık).

36. Onları bâkireler yaptık.

37. Hep yaşıt sevgililer,

38. Sağın adamları içindir.

39. Bir çoğu öncekilerdendir.

40. Bir çoğu da sonrakilerdendir.

Bu ayetlerde cennete gidecek olan müslüman bayanların durumundan bahsediyor.

Biz inanmayanların azap görmesini anladık ama cennete giden müslüman bayanlara azap çektirmenin anlamı nedir, açıklayabilecek biri varsa gelsin?

Kadınların cennette yeniden inşa edilip bakire yapılması bir ödül değil,aksine azaptır. Zira hiç bir kadın ilişki esnasında bakirliğini kaybetmekten zevk almaz. Arap erkeklerinin bakire kadın merakı yüzünden, kadınlara acı çektirmek normal gelebilir ama, allah nasıl böyle bir şeyi onaylayabilir?

Sayın allah neden bu kadar kan görmeye meraklısın ?

Gönderi tarihi:

kendi düşünce ve fikirleriniz varsa paylaşın yoksa okumak ve kendince yorum getirmek yeterlidir diye düşünüyorum.

saygılar...

Senin dininde zanda bulunmak haram değilmi ?

Ordaki yazıda bana aittir.

Gönderi tarihi:

Al işte günaha girdin!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.